Sjuksköterska till Urologmottagningen

Sista ansökningsdag: 2019-09-17   

Publicerades: 2019-08-27

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Kirurgkliniken på Capio S:t Görans Sjukhus är en klinik med både bredd och spets som satsar på ständig utveckling och förbättring. Kliniken är indelad i sex sektioner: akut-, bröst-, urolog-, onkolog-, samt övre respektive nedre gastroenterologiska sektionerna.

Vi söker en sjuksköterska som är intresserad av urologi. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av mottagningsarbete såsom telefonrådgivning, assistering vid undersökningar samt egen sjuksköterskemottagning.

Vår arbetsgrupp har hög kompetens och ett stort intresse för urologi och utveckling av den samma. Vi vågar fråga och dela med oss av våra kunskaper i teamet och arbetar i en verksamhet som ständigt utvecklas. Nu ser vi fram emot att få en ny kollega!

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Är legitimerad sjuksköterska
  • Har hunnit få erfarenhet av yrket

Som person gillar du att arbeta självständigt och lösningsfokuserat. Du har en god organisatorisk förmåga och vi ser gärna att du har ett intresse för att ta del av forskning och ny kunskap. Vi är en arbetsgrupp som tycker att det är viktigt att dela med oss av vår kunskap. 

Anställningens omfattning

Tjänsten är ett vikariat på heltid i sex månader. Tillträde så snart som möjligt men självklart enligt överenskommelse. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Pia Borgudd. Kontaktuppgifter finner du nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Pia Borgudd/Vårdenhetschef, Tel:08-5870 13 56

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sjuksköterska till medicinska avdelningar 20 & 21B
Medicinkliniken
2019-10-31
Bitr. vårdenhetschefer/flödesledande sjuksköterskor till Medicinkliniken
Medicinkliniken
2019-10-13