Sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2021-01-31   

Publicerades: 2020-12-22

Om oss

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en bred kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om patienternas trygghet. Att stärka våra patienters självförtroende och delaktighet i tillfrisknandet är målet för oss under vistelsen här. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och vårt mål är att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 120 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Beskrivning av tjänst

Sjuksköterska till Vårdavdelningen

Avdelningen har 20 vårdplatser varav 4 med övervakning. Vi som jobbar här är undersköterskor, sjuksköterskor, sjuksköterskor med intensivvårdsutbildning, sjuksköterskor med akutvårdsutbildning, fysioterapeuter och kökspersonal. Vi har öppet avdelningen måndag-fredag i dagsläget.

Arbetsuppgifter: pre- och postoperativ omvårdnad samt rehabilitering av våra patienter. Vi jobbar i team med focus på det friska hos patienten. Att stärka våra patienters självförtroende och delaktighet i tillfrisknandet är målet för oss.

Kvalifikationer: Sjuksköterska med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Personliga egenskaper: Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha en god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. Tjänsten innebär arbete dag, kväll och natt.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100% kan diskuteras

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Pia Bondesson, Tel:070-7777350

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Medicinkliniken
2021-02-28
Stockholms län
2021-02-28
Stockholms län
Ortopedkliniken
2021-02-22
Stockholms län
Medicinkliniken
2021-02-19