Sjuksköterska/distriktssköterska

Sista ansökningsdag: 2020-11-06   

Publicerades: 2020-10-06

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio vårdcentral Berga ligger i Linköpings södra stadsdelar, cirka 3-4 km från Linköpings centrum. Vi har drygt 12600 listade patienter. Berga är ett spännande område att arbeta i med både yngre och äldre patienter, flera äldreboenden, många barnfamiljer, däribland en stor del patienter från andra länder. Vi är cirka 50 anställda personer som arbetar på vårdcentralen. Vi har bl a diabetesmottagning, blodtrycksmottagning, inkontinensmottagning, sexuell rådgivning, psykosocial mottagning, astmamottagning och BVC. Vi växer, och behöver bli fler.


I mitten av december 2019 öppnade vi ytterligare en vårdcentral i Linköping, Vasastaden. Vi bedriver ett tätt samarbete mellan dessa båda vårdcentraler, vilket innebär att många av oss cirkulerar mellan arbetsplatserna. Detta ger en förstärkt samhörighetskänsla i personalgruppen, samt en stimulans, då arbetsplatserna skiljer sig åt på många sätt.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi växer, och söker fler sjuksköterskor till våra vårdcentraler. Du kommer att arbeta med  mottagningsarbete och telefonrådgivning. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare, vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Vi har ett nära samarbete inom olika yrkeskategorier på vår arbetsplats, och en god möjlighet till personlig utveckling. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska/distriktssköterska, gärna med erfarenhet av arbete på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Månadslön

Tillträde: 2021-02-01 eller efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Olof Tegsjö, Tel:070-290 23 23

Facklig företrädare

Linda Linné, Tel:010-1035791

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Uppsala län
Capio Vårdcentral Sävja
2020-11-30
Skåne län
Capio Citykliniken Lund Clemenstorget
2020-11-29
Skåne län
Capio Novakliniken Veberöd
2020-11-29
Skåne län
Capio Novakliniken Sjöbo
2020-11-27
Värmlands län
Capio Vårdcentral Vänern
2020-11-15
Stockholms län
Capio Vårdcentral Lina Hage
2020-11-15
Ospecificerad arbetsort
Capio Go
2020-11-07
Gävleborgs län
Capio Hälsocentral Bomhus
2020-11-06
Gävleborgs län
Capio Hälsocentral Bomhus
2020-11-06
Skåne län
Capio Novakliniken Veberöd
2020-11-01