Sjuksköterska/kontaktsjuksköterska till Bröstcentrum onkologi

Sista ansökningsdag: 2020-03-01   

Publicerades: 2020-02-05

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som Kontaktsjuksköterska hos oss på Bröstcentrum onkologi.  Inom Bröstcentrum på Capio S:t Görans Sjukhus finns samlad kompetens med bröstkirurger, plastikkirurg, onkologer, psykiater och en socionom samt specialiserade sjuksköterskor. Vårt huvuduppdrag är behandling av bröstcancer. Vi arbetar med patienten i fokus och har etablerat patient och närståenderådgivare.

Bröstverksamheten på Capio S:t Görans sjukhus har nu expanderat enligt den Regionala cancerplanen för Stockholm Gotland. Vår enhet är ett av tre Bröstcentrum i Stockholm. Vi har ansvar för en sammanhållen vårdkedja inkluderande screening, utredning, kirurgi och onkologisk behandling. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida.

Arbetsuppgifter

Som Kontaktsjuksköterska  ser du till att patienten har kunskap om nästa steg i sin behandling och får svar på sina frågor. En sammanhållen vårdkedja är viktig för oss, våra patienter ska känna sig delaktiga och trygga.

Arbetet innefattar även sedvanligt mottagningsarbete inklusive att ha egen mottagning, telefonrådgivning, samt deltagande i multidisciplinärt konferensarbete. Vi erbjuder även möjlighet till vidareutveckling samt möjlighet att driva egna projekt/förbättringsarbeten.

På Bröstcentrum arbetar vi kontorstider måndag till fredag. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Är leg. sjuksköterska
  • Har minst två års erfarenhet inom yrket 
  • Har vidareutbildning i onkologi

Det är meriterande om du har:

  • Arbetat som kontaktsjuksköterska tidigare
  • Erfarenhet av mottagningsarbete
  • Vana från bröstcancervård 

Som person är du trygg och flexibel i din yrkesroll och ser samarbete med andra som en självklar del i ditt arbete. Du utgår ifrån patienternas behov och ditt arbetssätt präglas av ett ansvarstagande och empatiskt förhållningssätt. Du förväntas kunna ta ansvar och göra självständiga bedömningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag  som är den 30:e juni. 

Varmt välkommen så snart som möjligt med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Gränström, Tel:08-5870 1733

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.