Sjuksköterska/Kontaktsjuksköterska till vår Kirurgmottagning

Sista ansökningsdag: 2019-11-27   

Publicerades: 2019-11-06

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

På vår kirurgmottagning tar vi emot patienter med benigna sjukdomar såsom bråck av olika slag, gallproblem, obesitas, rektala åkommor mm. Vi har också en hel del cancervård.

Våra cancerpatienter möter personal som har ansvar för hela vårdkedjan från utredning till behandling, både kirurgisk och onkologisk. Vi har specialistutbildade sjuksköterskor och kontaktsjuksköterskor som hjälper patienten genom sin sjukdomsprocess och tillgodoser allas enskilda behov. Nu ska en av våra kontaktsjuksköterskor gå i pension och vi vill rekrytera dig som är nyfiken på att vara med och utveckla vår fina mottagning.  

Arbetsuppgifter

Tjänsten är delad, dvs du kommer att arbeta både som sjuksköterska och kontaktsjuksköterska.

Som sjuksköterska har du dels egna mottagningsbesök och dels assisterar du läkare vid mottagningsbesök. Telefonrådgivning och annat sedvanligt mottagningsarbete ingår också.

Som kontaktsjuksköterska arbetar du i ett team tillsammans med vår andra kontaktsjuksköterska. Ni ser till att patienten har kunskap om nästa steg i sin behandling och får svar på sina frågor, ni bevakar era patienter på våra konferenser och överlämnar patienten till de onkologiska kontaktsjuksköterskorna när det är aktuellt. En sammanhållen vårdkedja är viktig för oss, våra patienter ska känna sig delaktiga och trygga.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Kirurgisk erfarenhet är en förutsättning.

Du är professionell i ditt yrke och förhållningssätt till patienter. Du tycker om ett varierande tempo och att möta människor med olika behov. Du bör ha en god organisatorisk förmåga och kunna arbeta självständigt. I vår arbetsgrupp är det viktigt att vi delar med oss av vår kunskap och vi ser gärna att du har ett intresse för att ta del av forskning och ny kunskap.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 27/11-2019.

Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Pia Borgudd. Kontaktuppgifter finns längre ned i annonsen.

Varmt välkommen så snart som möjligt med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Mitten av februari

Kontaktperson Capio

Pia Borgudd, Tel:08-58701356

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sjuksköterska till Hjärtkliniken
Hjärtkliniken
2019-12-13
Ortopedkliniken söker nattsjuksköterska
Ortopedkliniken
2019-12-08
Specialistsjuksköterska
Capio Rehab Sollentuna
2019-12-01
Sjuksköterska som vill utvecklas inom neurologi och stroke?
Neurologiska kliniken
2019-12-01