Sjuksköterskor sökes till Capio Vårdcentral Kista

Sista ansökningsdag: 2021-02-12   

Publicerades: 2021-01-12

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Kista är en vårdcentral belägen i ljusa, fräscha lokaler ett stenkast från Kista Gallerian. Här är det nära till buss, tunnelbana, restauranger och affärer. Hos oss arbetar ett glatt gäng sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, kurator och medicinska sekreterare som tillsammans tar hand om våra ca 7 000 listade patienter. På vårdcentralen finns bland annat sedvanlig läkarmottagning med drop-in dagligen, sköterskemottagning, hemsjukvård och ett väl fungerande psykosocialt team. Vi formar en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats. Vi har en stor tilltro till varje människas förmåga och vi uppmuntrar våra medarbetare att själva ta initiativ till förbättringar. På så sätt kan alla vara delaktiga i utvecklingen av vår arbetsplats. För oss står kvalitet, tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang i fokus och vi erbjuder en trevlig och utvecklande arbetsmiljö. Vi startar nu även upp vår digitala portal Flow med chattfunktion, video och möjligheten för vårdpersonal att initiera kontakt med patienten digitalt. Med detta kan vi ytterligare förbättra vår redan goda tillgänglighet och uppnå en ännu bättre arbetsmiljö.

Beskrivning av tjänst

Capio Vårdcentral Kista arbetar för fullt med förberedelserna av vaccination Covid-19 av länets befolkning. Vi behöver dig i detta viktiga arbete. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill dela din tid mellan att vaccinera mot Covid-19 och arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som mottagningsarbete och telefon/chattrådgivning. 

Introduktionen kommer att anpassas efter vad du som sökande behöver.

Kvalifikationer

Vi söker dig leg sjuksköterska med erfarenhet av eller utbildning inom vaccination. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och ett stort engagemang samt förväntar oss ett gott bemötande mot såväl patienter som kollegor. Vi ser gärna att du gillar utmaningar och klarar av att hålla ett högt tempo, samt att tänka nytt och lösningsorienterat när situationen så kräver. Du är flexibel då inställelsetiden kan vara väldigt kort.

Övrigt

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Anställningsform: Allmän visstidsanställning eller timanställning. Sysselsättningsgrad kan variera.

Ansök senast: 2020-02-12, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Kontakt: Har du frågor, är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef, Heidi Adolfsen 070-378 92 52 eller via e-post heidi.hopeaadolfsen@capio.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Deltid

Anställning t.o.m.: 2021-04-30

Sysselsättningsgrad: Enligt överenskommelse

Lön: Timlön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Heidi Adolfsen, verksamhetschef, Tel:heidi.hopeaadolfsen@capio.se

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Gävleborgs län
Capio Hälsocentral Brynäs
2021-03-31
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Kvillebäcken
2021-02-25
Värmlands län
Capio Vårdcentral Vålberg/Vänern
2021-02-20
Stockholms län
Capio Vårdcentral Telgeakuten
2021-02-18
Stockholms län
Capio Vårdcentral Lina Hage
2021-02-04
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Norr
2021-01-31
Skåne län
Capio Novakliniken Gärsnäs
2021-01-31
Stockholms län
Capio Vårdcentral Högdalen
2021-01-30
Gävleborgs län
Capio Hälsocentral Gävle
2021-01-29