Sjuksköterskor till bemanningsuppdrag vecka 37-52

Sista ansökningsdag: 2020-11-29   

Publicerades: 2020-07-01

Om oss

Capio Bemanning erbjuder bemanningsuppdrag i Stockholm för läkare och sjuksköterskor inom Akut- och Jourläkarbilar, ASiH, Geriatrik, Rehab, Palliativ slutenvård, läkarinsatser i särskilt boende.
Vi erbjuder flexibla och varierande uppdrag med konkurrenskraftiga villkor. Bemanningsuppdragen varierar från enstaka pass till uppdrag över längre tidsperioder. Våra uppdragsgivare är verksamheterna inom Capios affärsområde Äldre och mobil vård.

Beskrivning av tjänst

Uppdrag
Vi söker erfarna legitimerade sjuksköterskor för bemanningsuppdrag till Vårberg/Sollentuna/Haninge/Nynäshamn. Uppdraget är heltid 40 tim/vecka under perioden vecka 44 - 52.         

Uppdragsperiod: vecka 44 - 52  
Uppdraget avser: 40 tim/vecka
Arbetstid: måndag – söndag

Kvalifikationer

  • Legitimerad sjuksköterska 
  • Tidigare erfarenhet av yrket
  • Engagerad och ansvarstagande
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
  • Take Care journalsystem 

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du har några frågor så tveka inte att ta kontakt.
  
Med vänlig hälsning
Capio Bemanning 
Telefon: 08-527 99 120

Helena Funseth

Mobil: 072-999 13 22
E-post: amv.bemanning@capio.se    

Capio Bemanning skapar mervärden för våra konsulter och uppdragsgivare genom att arbeta långsiktigt med fokus på kvalitet i alla led och finna rätt kompetens på rätt plats i rätt tid utan mellanhänder.   

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader

Omfattning: Heltid

Anställning t.o.m.: 2020-12-30

Sysselsättningsgrad: 40 tim/vecka

Lön: timlön / timarvode

Tillträde: 2020-10-12

Kontaktperson Capio

Helena Funseth, Tel:08-527 99 120

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.