Sjuksköterskor till Capio Specialistvård i Motala

Sista ansökningsdag: 2020-06-12   

Publicerades: 2020-05-12

Om oss

Capio Specialistvård Motala är en modern specialistvårdsenhet som verkar på uppdrag av och i nära samarbete med Region Östergötland. Här på Capio Specialistvård Motala erbjuds kvalificerad vård utifrån bred kompetens och erfarenhet inom ortopedi, kirurgi, anestesi och operation samt specialiserad hudsjukvård. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och bemötande. Det är viktigt för oss att både medarbetare och kunder känner sig välkommen hos oss. Capio Specialistvård Motala har omkring 130 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en hälso- och sjukvård med hög kvalitet med patienten i fokus och i en attraktiv arbetsmiljö. Värderingarna medkänsla, kvalitet och ansvar präglar verksamheten och vår vision är att ge bästa möjliga livskvalitet till varje patient.Capio Specialistvård Motala är en del av Capio Movement AB och ingår i Capio Sverige, affärsområde Ortopedi.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker engagerade och nyfikna sjuksköterskor till en välfungerande vårdenhet med utökat uppdrag inom postoperativ vård!

På Vårdenheten arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter, en arbetsterapeut och en administratör. Alla som arbetar hos oss är tillsvidareanställda vilket bidrar till stabilitet och kontinuitet. Här får du ett varierande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor med gediget patientfokus. Vi arbetar aktivt för att patienterna ska vara välinformerade inför sin operation, att de ska få en god vård och rehabilitering vilket leder till goda resultat och korta vårdtider. Vårdenhetens uppdrag omfattar dagkirurgisk vård, postoperativ övervakning samt eftervård och rehabilitering på vårdavdelning.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på vårdenheten ansvarar du för förberedelser inför operation, postoperativ övervakning samt eftervård och behandling av patienter som opereras i slutenvård och dagkirurgi inom kirurgi och ortopedi.

I arbetet ingår också att delta i förbättringsarbeten i avsikt att säkra och utveckla såväl patientsäkerheten som arbetsmiljön och verksamheten i stort. Du har också möjlighet att arbeta med specifika ansvarsområden och att handleda studenter i den dagliga verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller vidareutbildad sjuksköterska inom anestesi eller intensivvård. Du är lyhörd i kontakten med patienter, kollegor och kunder. Du är trygg i din roll och förmår att prioritera i det dagliga arbetet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket. Erfarenhet av postoperativt arbete är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på den personliga lämpligheten.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jenny Edholm, Tel:010-104 76 17

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.