Sjuksköterskor till MAVA

Sista ansökningsdag: 2017-09-30   

Publicerades: 2017-08-09

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 320 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning
Vi söker legitimerade sjuksköterskor till MAVA för tillsvidareanställning. MAVA är en medicinsk akutvårdsavdelning för patienter med förväntat kort vårdtid.

Vi är uppdelade på två enheter och det finns totalt 32 vårdplatser. Inom enheterna ryms: IMA (IMA=intermediärvårdsavdelning) med 4 vårdplatser där vi vårdar patienter med ett ökat övervakningsbehov. Alla platserna är utrustade med non invasiv ventilator (NlV). Vi behandlar patienter med vasoaktivt stöd samt mäter kontinuerligt invasivt blodtryck via artärkateter när behov finns. Patienterna tas in akut, framför allt från akutmottagningen men även från andra vårdavdelningar och från intensivvårdsavdelningen (lVA). Vårdtiden på IMA varierar allt från några timmar till några dygn med en medelvårdtid på cirka två dygn. BSE (bröstsmärteenheten) med 4 vårdplatser ischemiövervakas patienter med bröstsmärta. På avdelningen har vi även möjlighet att utföra arbetsekg.

På övriga vårdplatser vårdas patienter med medicinskt behov med förväntad kort vårdtid och med möjlighet till telemetriövervakning. De vanligaste inläggningsorsakerna är hjärtobservation, arytmier, infektioner, kronisk obstruktiv lungsjukdom, intoxikationer, diabetes, med mera.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Catrin Bergler, tf Vårdenhetschef, Tel:08-58703033

Ingela Bostedt, biträdande Vårdenhetschef, Tel:08-58702786

Facklig företrädare

Anders Rosén, Vårdförbundet, Tel:08-58701050

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sjuksköterskor till Ortopedkliniken
Capio S:t Görans Sjukhus
2017-10-31
Sjuksköterska till Mottagning/Vårdavdelning
Capio Ortopediska Huset AB
2017-09-21
Drivande kvalitetscontroller
Capio S:t Görans Sjukhus
2017-09-10
Vårdenhetschef till arytmiflödet
Capio S:t Görans Sjukhus
2017-09-05
Flödesledare/Sjuksköterska med Urologkompetens till Urologsektionen
Capio S:t Görans Sjukhus
2017-08-31