Sjuksköterskor till vaccination mot Covid-19, Capio NSV Stockholm

Sista ansökningsdag: 2021-01-31   

Publicerades: 2020-12-23

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Capio Närsjukvård arbetar för fullt med förberedelserna av vaccination mot Covid-19 av länets befolkning. Vi behöver dig i detta viktiga arbete. Vi söker dig som kan arbeta med vaccinering i Stockholmsområdet. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill vara med och bidra i arbetet med vaccination mot Covid-19. Du kommer att få arbeta på en eller på flera av våra vårdcentraler runt om i Stockholm tillsammans med erfaren, kompetent och engagerad personalgrupp. Precisera i din ansökan i vilken omfattning som du har möjlighet att arbeta. Introduktionen kommer att anpassas efter vad du som sökande behöver.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktsköterska, barnsjuksköterska eller leg sjuksköterska med erfarenhet av eller utbildning inom vaccination. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och ett stort engagemang samt förväntar oss ett gott bemötande mot såväl patienter som kollegor. Vi ser gärna att du gillar utmaningar och klarar av att hålla ett högt tempo, samt att tänka nytt och lösningsorienterat när situationen så kräver. Du är flexibel då inställelsetiden kan vara väldigt kort.

Övrigt

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Anställningsform: Allmän visstidsanställning eller timanställning. Sysselsättningsgrad kan variera.

Ansök senast: 2020-01-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Kontakt: Har du frågor, är du välkommen att höra av dig till HR, support Carolina Wedemalm på 073-262 40 72 eller via e-post carolina.wedemalm@capio.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Deltid

Anställning t.o.m.: 2021-04-30

Sysselsättningsgrad: Enligt överenskommelse

Lön: Timlön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Carolina Wedemalm, Tel:carolina.wedemalm@capio.se

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Gävleborgs län
Capio Hälsocentral Brynäs
2021-03-31
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Kvillebäcken
2021-02-25
Värmlands län
Capio Vårdcentral Vålberg/Vänern
2021-02-20
Stockholms län
Capio Vårdcentral Telgeakuten
2021-02-18
Stockholms län
Capio Vårdcentral Kista
2021-02-12
Stockholms län
Capio Vårdcentral Lina Hage
2021-02-04
Skåne län
Capio Novakliniken Gärsnäs
2021-01-31
Stockholms län
Capio Vårdcentral Högdalen
2021-01-30
Gävleborgs län
Capio Hälsocentral Gävle
2021-01-29