Skötare, undersköterska Capio Ångest och Depressionsmottagning

Sista ansökningsdag: 2021-12-17   

Publicerades: 2021-11-23

Om oss

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår. Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom Hud, ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio Ångest och Depression är en specialistpsykiatrisk mottagning som vänder sig till vuxna patienter med svår ångest och/eller depression från hela Region Stockholm. Mottagningen startade 2017. Uppdraget inkluderar även konsultativa insatser och neuropsykiatriska utredningar.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Hos oss är din viktigaste roll att bemöta patienter och motivera dem till små, små beteendeförändringar varje dag. Du är också duktig på att förmedla lugn och struktur och ge saklig information. Du träffar patienter som kommer på korta besök under längre tid för rTMS-behandling, arbetar med drogscreening, hälsosamtal och utifrån intresse och kompetens pulshöjande träning tillsammans med patienter. Arbetet är varierande och målet att ge patienter god vård, en bra upplevelse och det bästa bemötandet. Du tycker om att dagarna går fort, är noggrann av naturen och gillar att arbeta självständigt i nära samverkan med kollegor, mottagningens sjuksköterskor, psykologer, läkare, vårdcoach och arbetsterapeut. Mottagningen ligger på Södermalm i ljusa lokaler på Maria Sjukhus intill tunnelbanans röda linje och pendeltåg.

Arbetsuppgifter

  • rTMS-behandling, drogscreening, hälsosamtal, årskontroller
  • Pulshöjande fysisk aktivitet med patienter
  • Journalskrivning och registrering i Take Care
  • Utifrån intresse och kompetens kan andra arbetsuppgifter förekomma

Kvalifikationer

Undersköterska eller skötare med erfarenhet av att arbeta i psykiatrisk vård. God förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift på svenska. Intresse för och erfarenhet av fysisk aktivitet och träning. 

Personliga egenskaper

Vi söker en kollega med talang för att bemöta patienter och personal. Vi värdesätter att du är vänlig, strukturerad och noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Tillsvidaretjänst 100 %. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar. Vi tillämpar kollektivavtal. Du får
tjänstepension och friskvårdsbidrag. Tillträde efter överenskommelse med 6 mån provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Cecilia Olsson Lynch, Tel:070-930 77 37

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-12-18