Social administratör med intresse för utvecklingsarbete

Sista ansökningsdag: 2019-10-06   

Publicerades: 2019-09-06

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker en social administratör med en god känsla för service och stort intresse för utvecklingsarbete på en av våra nystartade sektioner som handlägger patientavgifter på Capio S:t Görans Sjukhus.

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör på sektionen Patientavgifter arbetar du i nära samarbete med vår teamledare. Ni två kommer att tillsammans handlägga och administrera alla patientavgiftsfrågor på sjukhuset och arbeta i nära kontakt med sjukhusets mottagningar och avdelningar. Patientavgifter hanterar intern och extern kundtjänst, fakturerar och krediterar gentemot privatpersoner och myndigheter samt utbildar och vägleder vårdpersonalen i patientavgiftsfrågor.

Några av frågorna du kommer att hantera är frikort, återbetalningar, kassavstämningar samt fakturering och administrering av patientavgifter. Du kommer även att arbeta kontinuerligt i sjukhusets kundreskontra och enligt månadsavstämningar.

Patientavgifter startade upp 2018 och är fortfarande under uppbyggnad och utveckling. Vi tillhör organisatoriskt Patientservice på Service & Logistik och är centralt placerade i huvudentrén.

Kvalifikationer

Vi tror att du har en gedigen bakgrund som administratör och att du med fördel har erfarenhet av vårdadministration och/eller ekonomi. Som person är du mycket strukturerad och tycker om att delta i projekt och utvecklingsarbete. Du är diplomatisk , orädd och framåt. Du kan arbeta noggrant och självständigt samt har en mycket god känsla för service och kommunikation. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då vi arbetar till stor del med att besvara mejl, telefon och direktkontakt genom personliga besök och också har många kontakter med utländska patienter.

Vi söker dig som har/är:

 • Lägst en gymniasal utbildning
 • Goda kunskaper i Officepaketet och specifikt Excel
 • Minst 3 års erfarenhet som administratör
 • Tidigare arbetat med service eller i en kommunikativ roll
 • Erfarenhet av ekonomiadministration
 • En lösningsorienterad inställning och är logistiskt lagd
 • Mycket goda pedagogiska erfarenheter
 • Stresstålig och gillar att arbeta i högt tempo
 • Intresse av att arbeta i sjukvården och med patienter

Det är även meriterande om du

 • Har erfarenhet av affärssystemet Agresso
 • Har erfarenhet av patientadministration
 • Har kunskaper i fler språk än svenska och engelska
 • Har kunskaper av patientavgifter

Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper. Som person är du trygg i dig själv och ser positivt på att växla och prioritera arbetsuppgifter. Eftersom arbetet kräver koncentration är du noggrann och lugn. Vidare trivs du med stundtals monotona arbetsuppgifter. Du är positiv och bidrar med arbetsglädje i teamet!

Villkor

Tjänsten är på heltid, 39.50 timmar per vecka.
Flextid tillämpas.

Tycker du att det låter intressant? Vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anna Åström, Tel:08-58701271

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.