Social Media & PR Manager

Sista ansökningsdag: 2021-08-20   

Publicerades: 2021-07-15

Beskrivning av tjänst

Vi på Capio vill fortsätta öka vår digitala närvaro i sociala kanaler och stärka vårt brand awarness genom ett effektivt PR arbete. Som vår nya Social Media & PR Manager ansvarar du för att skapa synlighet och kännedom kring Capios varumärken på den nordiska marknaden. Du äger ansvaret för att utveckla Capios närvaro på sociala plattformar med målsättning att öka kundtillväxt och skapa positiv press kring Capios verksamheter och varumärken. Du är framåtlutad och har alltid blicken framåt och örat mot marken – för att snabbt fånga upp nya trender.

Som Social Media & PR Manager arbetar du med din Social Media Producer för att driva organisk trafik från Capios sociala plattformar som stödjer den köpta trafikanskaffningen. Du är van att arbeta med moderna PR insatser genom sociala plattformar så som FB, IG, YT, LinkedIn, Bloggar och övrig So-Me. Du har mångårig erfarenhet att arbeta med Communitys, influencer marketing,  och affiliates och bygger nätverk för att positionera företag. Du vet vad som engagerar, influerar och attraherar och skapar/kravställer utifrån det målanpassad content.

Då vi är en stor arbetsgivare med ett starkt EVP vill vi att du tar lead i arbetet att kommunicera det och arbetar aktivt med employer branding. Vi är en attraktiv arbetsgivare med många duktiga och engagerade ambassadörer ombord som vi stolt vill lyfta. Du använder dig därför av våra externa kanaler men även de intranät och gemensamma interna kommunikationsvägar du ansvarar för, till detta ändamål. 

Vi ser även att du är van att arbeta med pressbearbetning genom traditionella metoder men även genom moderna PR insatser. Du kan skapa och implementera en PR strategi, sätta mätetal och bryta ner den till en handlingsplan i linje med vår vision. Du har en känsla för nyheter och är duktig på att paketera goda exempel med starkt nyhetsvärde. Du ansvarar för att omvärldsbevaka och förse ledning och interna intressenter med relevant information och supporterar våra ägare med kommunikationsinsatser.

Som ledare är du trygg, kommunikativ, entusiastisk och står stadigt i din roll även under olika kommunikationsinsatser. Du kommer arbeta med många kontaktytor internt och det är viktigt att du har förståelse för de olika delarna av verksamheten och lyfta dessa internt och externt. Då vi har både digital verksamhet och fysiska enheter i Norden ser vi gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat på nordisk nivå, från en konkurrentutsatt bransch. 

Vår nya Social Media & PR Manager har relevant marknadsutbildning och har arbetat flera år i ledande befattning inom kommunikation. Du är van att leda team och positionera varumärken i sociala kanaler. Då vi verkar i flera länder är du en van kommunikatör i engelska och svenska. Du rapporterar till Marketing & Communication Director Nordic och tjänsten är en fast anställning med placering i centrala Göteborg. Sista dagen för ansökan är 20 augusti men intervjuer kommer ske löpande.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: Omgående

Kontaktperson Capio

Liza Manestam, Tel:+4672-0707190

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.