Sommarvikarie Kurator

Sista ansökningsdag: 2021-03-31   

Publicerades: 2021-01-28

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Den 2/5 2019 tog Capio Geriatrik över driften av Löwetgeriatriken i uppdrag av Region Stockholm. Capio Geriatrik Löwet består av två akutgeriatriska vårdavdelningar med totalt 58 geriatriska platser och en minnesmottagning. På Sollentuna finns en vårdavdelning och fler ska öppnas samt en minnesmottagning och en osteoporosmottagning. På vårdavdelningarna vårdas äldre patienter för bland annat infektioner, hjärtkärlsjukdom, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär. I teamet ingår undersköterskor, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut, dietist, logoped och sjuksköterska. Teamet arbetar utifrån ett aktiverande arbetssätt. Hos oss finns ljusa/nyrenoverade lokaler och ett vårdnära ledarskap.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som kurator på geriatrisk vårdavdelning.

Ge vägledning och information om social lagstiftning, social försäkring och övriga resurser i samhället.

Ge anhöriga psykosocialt och praktiskt stöd. Ge stöd och möjlighet till bearbetning för patient och/eller anhörig. Ge stödsamtal under vårdtiden.

Kurator samverkar ofta i planering för patient tillsammans med andra yrkeskategorier.

Kvalifikationer

Kurator, gärna med erfarenhet av geriatrisk slutenvård. Yrkeserfarenhet är mycket meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du har ett positivt förhållningssätt och kan prioritera. Du samarbetar väl med andra och har god kommunikativ förmåga. Du är noggrann, nyfiken och är intresserad av den äldre sjuka personen. Du har ett tydligt rehab-tänk och är intresserad av att vara med och utveckla verksamheten. Du bör vara engagerad, driven och ha förmåga att arbeta självständigt. Du är flexibel.

Villkor

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

- Individuell lönesättningAnställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 % under sommaren

Lön: månadslön

Tillträde: från den 1/7 år 2021

Kontaktperson Capio

Malin Eklund, Tel:0707908109

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.