Specialist i allmänmedicin - Capio Läkarhus Hjortmossen

Sista ansökningsdag: 2017-10-15   

Publicerades: 2017-09-28

Om oss

Capio Läkarhus Hjortmossen bedriver vårdcentral, barnavårdscentral och rehabiliteringsmottagning i fina lokaler i centrala Trollhättan. För oss står kvalitet, tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang i fokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi är idag cirka 18 medarbetare som har hand om 6000 listade patienter.

Beskrivning av tjänst

Är du intresserad av att arbeta i ett företag där du och din kompetens tas tillvara, utvecklas och används på bästa sätt och där du själv kan påverka såväl din egen som arbetsplatsens utveckling? Då har du kommit helt rätt.

Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral för specialist i allmänmedicin. I arbetet ingår handledning av läkarstudenter, AT-läkare samt ST-läkare. Vi erbjuder dig en organisation med korta beslutsvägar och god sammanhållning där du och din kompetens är viktig. Vi är måna om att skapa delaktighet, möjlighet att påverka vårt arbete samt utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare.

Kvalifikationer

Du är leg. läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin. 
Det viktigaste för oss är att våra medarbetare ger ett bra bemötande med god vårdkvalitet till våra patienter. Vi söker dig som är engagerad, ansvarsfull, driftig och med ett empatiskt förhållningssätt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Ansök senast: 2017-10-15

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Legitimerad läkare
Capio Husläkarna Kungsbacka
2019-06-01
Legitimerad läkare med möjlighet till ST längre fram Capio VC Axess
Capio Vårdcentral Axess
2019-05-16
Underläkare till Onkologsektionen på Capio S:t Görans Sjukhus
Kirurgkliniken
2019-05-05
Legitimerad läkare/ ST-läkare
Capio Citykliniken Halmstad
2019-04-28
Underläkare
Capio Vårdcentral Lekeberg
2019-04-20