Specialist i allmänmedicin

Sista ansökningsdag: 2020-10-10   

Publicerades: 2020-09-10

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Capio Vårdcentral Gårda

En blomstrande och glad vårdcentral med enbart fast anställd personal och på ständig marsch framåt! Centralt belägen tre minuter med buss/bil från Göteborgs centralstation Alltid med en god arbetsmiljö som central punkt i alla beslut som fattas, vilket bidragit starkt till att personalomsättningen hos oss är i princip obefintlig.

Vi har ett öppet och respektfullt arbetsklimat där gammaldags hierarkiska tänk ej existerar, och där teamets unika förmåga att fatta bäst beslut ihop ger en primärvård i toppklass.

Vi har ett tätt samarbete med Capio Rehab Gårda, på våningsplanet ovanför oss och har ett tvärprofessionellt arbetssätt där det primära besöket sker hos den personalkategori som patienten behöver allra mest just då.

Vi har mycket god tillgänglighet med korta väntetider till besökstider, total täckning i telefon och digitala vägar in. Vi kan stolt konstatera att vi ligger i toppen gällande kontinuitet till läkarbesök i hela Västra Götalandsregionen. 

Capio Vårdcentral Gårda är en arbetsplats man går till för att man trivs på sitt arbete, och det avspeglar sig i härliga reaktionerna från våra patienter som blir allt fler och i våra fina kvalitetsparametrar. "En kontakt, sedan bär vi ansvaret".

 

Vi söker en till specialistläkare i allmänmedicin!

Med en stadigt växande patientgrupp och spännande kommande projekt så vill vi nu förstärka vårdcentralen ännu mer och anställa ytterligare en läkarkollega till Johan, Carina, Dimitris, Diana och Jan. Är det du?

Som en stolt enhet inom Capio Närsjukvård, som är en decentraliserad organisation där vår enhet styrs lokalt med engagerad verksamhetschef och medicinskt ansvarig läkare i spetsen. Detta innebär att beslut kan tas nära verksamheten och att du som medarbetare har en verklig möjlighet att vara med att påverka utvecklingen av enheten. I bakgrunden finns inom Capio en välfungerande struktur och organisation, väl upparbetade rutiner och stor samlad kompetens och erfarenhet. Detta skapar trygghet och möjligheter till lärande i vardagen.

Vi verkar i en kunskapsintensiv bransch där kompetens och engagemang är viktiga förutsättningar för att vi ska kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Därför har vi byggt upp en utbildningsinstans, Capio Academy, som har fokus på just detta. Med akademin skräddarsyr vi utbildningsprogram som ska bidra till ökad självständighet, yrkesskicklighet och arbetsglädje hos alla våra medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som specialist i allmänmedicin hos oss innebär utredning och behandling av patienter på mottagningen. I arbetet ingår även mobil närsjukvård med hembesök hos patienter. Inom Capio arbetar vi mycket strukturerat med kvalitet för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi arbetar systematiskt utifrån tydliga riktlinjer och mäter och följer kontinuerligt upp vårt arbete lokalt på varje mottagning. Här kommer du att vara en viktig del i förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten. I tjänsten ingår även handledning av våra AT- och ST-läkare. Vi är mycket noga med att fånga upp vad just du brinner för i din yrkesroll, om det så rör sig om att utföra rondarbete på det äldreboende vi ansvarar för, barnhälsovård på vårt väldigt aktiva BVC, eller kanske specifika inriktningar rent medicinskt. Hur din tidbok/arbetsvecka ser ut,  styrs efter hur just du arbetar som allra bäst. Har du efter att ha läst denna annons lust att prata med någon av våra allmänspecialister för att se om detta verkligen är sant, säg till...vi ordnar detta!

Delar du vårt engagemang och vår vilja att bygga Sveriges bästa primärvård? Då vill vi gärna höra från dig. Varmt välkommen att bli en del av vårt otroligt trevliga team!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter egna förutsättningar

Kontaktperson Capio

Martin Jensen, Tel:0708-42 40 21

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Citykliniken Broby
2021-01-22
Skåne län
Capio Citykliniken Broby
2021-01-22
Stockholms län
Capio Bemanning
2020-12-30
Värmlands län
Capio Vårdcentral Vänern
2020-11-30
Skåne län
Capio Citykliniken Båstad
2020-11-30
Skåne län
Capio Göingekliniken Hässleholm
2020-11-30
Skåne län
Capio Citykliniken Malmö Singelgatan
2020-11-30
Stockholms län
Capio Bemanning
2020-11-27
Stockholms län
Capio Bemanning
2020-11-14
Stockholms län
Capio Bemanning
2020-11-13
Skåne län
Capio Citykliniken Klippan
2020-10-31
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Amhult
2020-10-31
Skåne län
Capio Novakliniken Tomelilla
2020-10-31
Stockholms län
Capio Vårdcentral Åkermyntan
2020-10-16
Hallands län
Capio Movement AB
2020-10-11
Stockholms län
Capio Bemanning
2020-10-01
Västra Götalands län
Capio Lundby Närsjukhus
2020-09-30
Stockholms län
Capio Vårdcentral Rågsved
2020-09-30
Stockholms län
Capio Vårdcentral Viksjö
2020-09-30
Skåne län
Capio Vårdcentral Simrishamn
2020-09-30
Skåne län
Capio Novakliniken Borrby
2020-09-30
Stockholms län
Capio Psykiatri
2020-09-26
Stockholms län
Capio Bemanning
2020-09-24