Specialistläkare i allmänmedicin (skärgårdsdoktor)

Sista ansökningsdag: 2020-10-11   

Publicerades: 2020-08-10

Beskrivning av tjänst

Brinner du också för att utveckla sjukvården och vill bli vår nya skärgårdsdoktor och kollega?

Vi på Capio Vårdcentral Orust söker nu en specialistläkare i allmänmedicin för arbete på våra verksamheter på Orust. Vi kan erbjuda dig en stimulerande och utvecklande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter (dessutom med badrocksavstånd till havet). Vi är Orusts vårdcentral och har en stor bredd i uppdraget, hos oss får du möjligheten att vara distriktsläkare på riktigt!

Vilka är vi?

Capio Vårdcentral Orust är en del av Capio Närsjukvård och bedriver primärvård på uppdrag av Västra Götalandsregionen. Vårdcentralen är modern, alldeles nybyggd och belägen i Henån. Vi har också en filial i Ellös samt hela vår vackra ö som arbetsplats. Idag är ca 8 800 personer listade hos oss och vi som arbetar här är ett gött gäng på 35 personer.

Vill du vara med och möta framtidens primärvård tillsammans med oss?

I april startade vi upp vår digitala portal Flow med chattfunktion, video och möjligheten för vårdpersonal att initiera kontakt med patienten digitalt.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som allmänläkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål är därför en del av det löpande arbetet.

I nuvarande system har vi en datumindelning för våra patienter och du kommer, tillsammans med ett team bestående av sekreterare och sjuksköterska, vara ansvarig för en patientgrupp. Du har stora möjligheter att påverka hur du vill lägga upp administrationen kring din patientgrupp.

Vi tycker att utbildning och fortbildning är viktigt, därför förväntas du också handleda i olika former och handledarutbildning är meriterande.

Skärgårdsdoktor?

Din vardag hos oss kan dels bestå av planerad mottagning i Henån eller Ellös, hembesök på Gullholmen eller Käringön eller något helt annat. Låter det intressant att arbeta i regionens (landets?) vackraste miljö så vill vi att du omedelbart hör av dig till oss!

Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare med specialistutbildning inom allmänmedicin och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och välkomnar därför din ansökan snarast möjligt.

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 80-100

Lön: Månadslön

Tillträde: 2020-10-01

Kontaktperson Capio

Johan Ellegård, Tel:johan.ellegard@capio.se

Sanna Bialek, Tel:0722-00 54 46

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.