Specialistläkare sökes till ny privat BUP-klinik

Sista ansökningsdag: 2021-05-31   

Publicerades: 2021-04-20

Om oss

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård.
Capios uppdrag är att ge varje enskild patient bästa möjliga livskvalité vilket vi levererar med stöd av vår Capiomodell. Modellen bygger på ständig förbättring och strukturerad uppföljning med kontinuerlig mätning av verksamhetens resultat, såväl inom kvalité som produktion och ekonomi. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår.
Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland och Halland. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio Psykiatri startar upp två nya mottagningar, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvård, BUP.

Beskrivning av tjänst

Capio Psykiatri öppnar en ny barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning i Motala 1/6 2021. Vår mottagning ligger centralt i nyrenoverade lokaler ca 10 minuters promenad från resecentrum. Det ger goda pendlingsmöjligheter till och från kringliggande orter så som Mjölby, Linköping, Norrköping, Örebro och Jönköping.

Mottagningen kommer utgöras av ett team med cirka 10 medarbetare som har olika grundprofessioner, t ex sjuksköterska, socionom, arbetsterapeut, fysioterapeut, psykolog, enhetschef och tillika specialistsjuksköterska i psykiatri. Rekryteringen av dessa professioner är färdig och vi söker nu en specialistläkare som kan komplettera vår kompetenta arbetsgrupp.

Som läkare har man i varje enskilt ärende ett nära samarbete med övriga behandlare. På mottagningen kommer regelbundna teammöten hållas med fokus på utvecklingsarbete. Man ges möjlighet till stöd och samarbete med erfaren specialist i Barn- och Ungdomspsykiatri samt Vuxenpsykiatri, som arbetar på vår systermottagning i Mjölby. Som läkare hos oss ges också möjlighet till kontinuerlig handledning och fortbildning.

Vår verksamhet kommer att kännetecknas av stort fokus på högkvalitativ vård, ett gott bemötande och ett stort engagemang. Ambitionen är att skapa en varm och familjär atmosfär för varandra, våra patienter och deras familjer.

På uppdrag av Region Östergötland kommer vi att erbjuda vård till patienter som lider av medelsvåra till svåra psykiatriska tillstånd. Uppdraget omfattar barn och ungdomar upp till 17 år. Då verksamheten är under uppstart kommer det finns goda möjligheter att engagera sig i utvecklingsarbete och anpassa grundstrukturen till lokala behov.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är att i enlighet med Capios kliniska processer genomföra inledande, akuta och fördjupade bedömningar, neuropsykiatriska utredningar (vilket sker i samarbete med bl a psykolog), läkemedelsbehandling och vårdplanering. Patientbesök kan ske genom fysiska möten men också digitalt. Du förväntas bidra aktivt på behandlingskonferenser och i vårdplanering för våra patienter. Du har goda kunskaper om barn- och ungdomspsykiatriskt arbete som du delar med dig av till övriga på mottagningen.
I arbetsuppgifterna kan även klinisk handledning av ST-läkare ingå. Arbetsuppgifterna kommer att vara omväxlande och vi ser gärna att du utvecklas hos oss.

Det finns självklart möjlighet att diktera och få hjälp med alla administrativa sysslor så att fokus kan ligga på direkt patientarbete. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har läkarlegitimation och specialistkompetens i barn- och ungdomspsykiatri. Du ska helst ha minst fem års klinisk kompetens/yrkeserfarenhet inom barn- och ungdomspsykiatri.

Personliga egenskaper
Som person är du självständig, initiativrik, flexibel, ansvarstagande och professionell. Du behöver också ha god samarbetsförmåga och värdesätta teamarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Heltid/ deltid, tjänstgöring måndag-fredag. Vi kan erbjuda flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete i viss mån.

Tillträde efter överenskommelse. 6 mån provanställning som övergår till tillsvidareanställning om inget annat överenskommes.

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: 2021-06-01 eller efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Zandra Migos, Tel:010-1040921

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Novakliniken Borrby
2021-09-30
Skåne län
Capio Citykliniken Broby
2021-08-31
Örebro län
Capio Läkargruppen AB
2021-08-30
Skåne län
Capio Novakliniken Tomelilla
2021-07-31
Skåne län
Capio Citykliniken Malmö Singelgatan
2021-07-25
Stockholms län
Capio Vårdcentral Bro
2021-06-20
Hallands län
Capio Kungsbacka Närakut
2021-06-13
Skåne län
Capio Citykliniken Kristianstad
2021-06-13
Skåne län
Capio Citykliniken Klippan
2021-06-04
Stockholms län
Capio Vårdcentral Lina Hage
2021-06-04
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Hovås
2021-06-03
Jönköpings län
Capio Psykiatri
2021-05-31
Östergötlands län
Capio Psykiatri
2021-05-31
Skåne län
Capio Novakliniken Rydsgård
2021-05-31
Skåne län
Capio Vårdcentral Simrishamn
2021-05-31
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Orust
2021-05-31
Stockholms län
Capio Vårdcentral Rågsved
2021-05-30
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-05-30
Stockholms län
Capio Vårdcentral Badhotellet
2021-05-30
Stockholms län
Capio Bemanning
2021-05-28
Stockholms län
Capio Bemanning
2021-05-27
Västra Götalands län
Capio Lundby Närsjukhus
2021-05-22
Stockholms län
Capio Vårdcentral Kista
2021-05-21
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Kvillebäcken
2021-05-18
Västra Götalands län
Capio Företagshälsa Stenungsund
2021-05-16
Blekinge län
Capio Citykliniken Ronneby
2021-05-14
Skåne län
Capio Novakliniken Veberöd
2021-05-14