Specialistläkare till ASIH/sluten palliativ vård

Sista ansökningsdag: 2019-06-10   

Publicerades: 2019-05-10

Om oss

Inom vår avancerade hemsjukvård (ASIH) erbjuder vi vård i hemmet för svårt sjuka patienter i alla åldrar. Inom ASIH arbetar vi för att patienterna, trots svår sjukdom, ska känna sig trygga med att vårdas i hemmet. Vi lägger också stor vikt vid att anhöriga ska känna tillit till vården. Vi arbetar i ett multi-professionellt team och vården ges dygnet runt.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta med palliativ vård och multisjuka patienter. Vi arbetar i patientens hem inom ASIH och med specialiserad palliativ slutenvård. Du kommer att arbeta i ett tvärprofessionellt team, nära andra professioner som tillsammans verkar för att patienten ska uppnå bästa möjliga livskvalitet. Du kommer även att samarbeta med andra vårdgivare och delta aktivt i verksamhetens utvecklings- och förändringsarbete. Verksamheten bedrivs dygnet runt, vi erbjuder regelbunden handledning och kollegialt stöd. Du arbetar tillsammans med erfarna specialistläkare.

Du som söker är Specialistläkare inom t.ex. allmänmedicin, geriatrik, onkologi eller internmedicin, gärna med erfarenhet av palliativ vård (ASiH/SPSV). Tilläggsspecialisering inom palliativ medicin är meriterande.

För närmare upplysning kontakta:
Linda Holmgren tel:718 60 91 tf. Verksamhetschef
Birgitta Casparson tel: 718 60 52 Bemanningsansvarig överläkare

Capio Geriatrik Nacka är en del av Capio-koncernen. Vi bedriver geriatrisk och palliativ vård samt avancerad sjukvård i hemmet på uppdrag av Stockholms läns landsting. Vi finns på Nacka Närsjukhus. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 40h/v

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Linda Holmgren, Tel:08 7186091

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.