Specialistsjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2020-06-02   

Publicerades: 2020-04-02

Beskrivning av tjänst

En unik möjlighet att vara med från början! Vi på Capio är med och utvecklar svensk sjukvård och nu bygger vi ut vår verksamhet för att möta behovet hos en åldrande befolkning.

I januari 2020 öppnade Capio Geriatrik Vårberg och under hösten 2020 öppnar en lika stor avdelning, som kommer erbjuda 32 vårdplatser i nyrenoverade lokaler med närhet till tunnelbana och promenadstråk. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Vi tror på ett vårdnära och coachande ledarskap och har därför organiserat vår verksamhet på ett sätt som möjliggör ett lärande i vardagen. Vi vill se varandra växa och du som medarbetare kan påverka vården och din egen utveckling. Vi har korta beslutsvägar och vår årliga medarbetarenkät vittnar om en hög grad av delaktighet och medarbetarnöjdhet. Vi vet att detta bygger kunskap och kontinuitet som i sin tur skapar hög kvalitet.

•  En decentraliserad organisation där beslutsfattande sker nära patienterna och där avdelningschefer har fullt mandat och ansvar

• En verksamhetsmodell som tar utgångspunkt i patienternas behov och bland annat inkluderar en tydlig kvalitetsstyrning och ett strukturerat förbättringsarbete

• Möjlighet till personlig utveckling utifrån just ditt intresse. Till exempel kan detta vara deltagande i förbättringsarbete, jobbrotation eller olika karriärvägar såsom specialisering, ledarskapsutveckling eller akademisk inriktning (forskning)

• En arbetsplats där vi jobbar för att skala bort uppgifter som inte kräver respektive personalkategoris expertkunskap, till exempel genom stöd för vårdnära service och från digitala verktyg

• En organisation som arbetar för att vara i den digitala utvecklingens framkant och införa lösningar som stärker vårdkvaliteten för patienter och underlättar vårdpersonalens arbete.

Läs mer om uppstarten och om Capio som arbetsgivare på vår webbplats genom länken här nedan:
https://capio.se/specialistvard/geriatrik/vara-verksamheter/capio-geriatrik-varberg/ 

Tycker du att detta låter bra och är en nyfiken och engagerad person som vill vara med och bygga upp en vårdverksamhet från början? Som tycker om att hugga i både högt och lågt och vill jobba tillsammans med ett härligt gäng för att bygga högklassig sjukvård? Som har hjärtat på det rätta stället och vill bidra till att skapa en helhetslösning för våra patienter? Då ska du söka till oss! 

Varmt välkommen med din ansökan. 

Arbetsuppgifter

Som patientansvarig specialistsjuksköterska ansvarar du främst för det direkta patientarbetet, där du får möjlighet att använda dina expertkunskaper som specialistsjuksköterska och utforma och genomföra vården i samråd med patienten så lång det är möjligt.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat omvårdnad och läkemedelsadministrering, vi använder oss av slutenvårdsdos. Medicintekniskt ingår att sätta perifera infarter, skötsel av centrala infarter, såromläggningar, katetersättning/hantering, blodtransfusioner och antibiotikaadministrering.

Som specialistsjuksköterska har du en självklar del i avdelningens utveckling av omvårdnad och stödjer och utbildar, både i teori och praktik, övriga teamet med dina specialistkunskaper. Tillsammans med klinikens vårdutvecklare utvecklar du personcentrerad, evidensbaserad och säker vård för den geriatriske patienten.

Kvalifikationer
Specialistsjuksköterska med utbildning inom vård av äldre. Du har goda kunskaper i svenska språket och vi ser gärna att du även besitter andra språkkunskaper.

Anställningsform
- Heltid/Deltid, tillsvidare. Provanställning på 6 månader tillämpas.
- Tillträde: enligt överenskommelse.
- Tvåskift dag/kväll med heltidsmått 37h/vecka eller natt med heltidsmått 32,25h/vecka.

Vi erbjuder
- Individanpassad inlärning
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag
- Individuell lönesättning

Rekrytering sker löpande.

Är du intresserad och vill veta mer? Se videoklippet och kontakta oss gärna enligt nedan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 50-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Brita Eriksson de Franco-Cereceda, Tel:brita.erikssondefranco-cereceda@capio.se

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.