Specialistutbildad Fysioterapeut MENTAL HÄLSA

Sista ansökningsdag: 2019-11-13   

Publicerades: 2019-09-23

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare. Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning av tjänst:

Vi är ett härligt erfaret gäng på Södermalm. Vi verkar inom vårdvalet för långvarig komplex smärta och/eller utmattningssyndrom (MMR2). Vi som arbetar är psykologer, psykiatriker, smärtläkare, rehab läkare, allmänspecialist,  sjuksköterskor, rehab koordinator, arbetsterapeut och fysioterapeuter. Vi sitter i nya fräscha lokaler mitt på Söder, nära kommunikationer, och nära grönområden som Tantolunden. Här arbetar med multimodala rehabiliteringsteam. Vi samarbetar med Uppsala universitet för handledning och forskning

Arbetsuppgifter

Leda och instruera grupper i rehabilitering enskilt men också med kollega från annan profession. Bedöma patienter med smärtadiagnos och utmattningssyndrom inför rehabilitering. Följa upp enskilda patientmöten och delta i teamutvärderingar och teambedömningar.

Kvalifikationer

Leg fysioterapeut med specialist i mental hälsa. Erfarenhet av teamarbete.

Villkor

Provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100% heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överrenskommelse

Kontaktperson Capio

Catarina Stenmark, Tel:0767729243

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Leg.Fysioterapeut
Capio Geriatrik
2019-11-30
Rehabkoordinator till vårdcentraluppdrag
Capio Vårdcentral Nynäshamn
2019-11-14
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Rehab Dalen
2019-11-03
leg.fysioterapeut
Capio Geriatrik
2019-11-03
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Rehab Orust
2019-10-31