Specialistutbildad fysioterapeut till smärta och utmattning

Sista ansökningsdag: 2019-06-30   

Publicerades: 2019-04-08

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare. Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio psykiatri söker specialistutbildade fysioterapeuter till mottagningen för långvarig smärta och utmattning. Vi arbetar enligt vårdvalet i uppdrag från Region Stockholm att rehabilitera patienter med långvarig smärta och/eller utmattningssyndrom enligt multimodal rehabilitering MMR2. Grunden för behandlingen utgörs av lika andel fysioterapi som den psykologiska insatsen enligt KBT och ACT. Syftet med behandlingen är att:

·Öka din förmåga att delta i olika vardagliga roller (t.ex. förbättra, förmågan att utföra arbetsuppgifter och hushållssyslor). ·Förbättra den emotionella regleringen genom problemlösning och använda funktionella beteenden. ·Förbättra den fysiska funktionen. ·Förbättra den kognitiva funktionen. ·Förbättra hälsan och livskvalitet ·Förändra smärtupplevelsen

Arbetsuppgifter

Att leda och planera grupper i samråd med den psykologiska och multimodala behandlingen. Vara deltagande i bedömningsförfarandet. Hålla föreläsningar om det specifika specialistområdet.

Kvalifikationer

Utbildad inom antingen smärta eller mental hälsa och erfarenhet av teamarbete.

Villkor

6 månades provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Vårdcentral Enköping
2019-07-12
Leg fysioterapeut
Capio Geriatrik
2019-07-11
Leg fysioterapeut
Capio Geriatrik
2019-07-10
Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut
Capio Lundby Närsjukhus
2019-07-07
Fysioterapeut till Capio Läkarhus Hjortmossen
Capio Läkarhus Hjortmossen
2019-07-03
Lymfterapeut
Capio Rehab Nynäshamn
2019-06-29
Leg. fysioterapeut inom området Idrottsmedicin/Ortopedi /Rehab Globen
Capio Artro Clinic AB
2019-06-22
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Citykliniken Landskrona
2019-06-20
Är du framtidens fysioterapeut, Capio Lina Hage
Capio Rehab Lina Hage
2019-06-17