ST i allmänmedicin på Ösmo Vårdcentral med inriktning ledarskap

Sista ansökningsdag: 2020-01-31   

Publicerades: 2019-12-04

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Arbetet som ST-läkare i allmänmedicin på vår vårdcentral innebär utredning och behandling av patienter med ett brett medicinsk panorama. På vår vårdcentral arbetar vi strukturerat med kvalitet för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Här kommer du att vara en viktigt del i förbättringsarbetet och utveckling av verksamheten.

Detta kan du förvänta dig av oss:

  • Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens
  • Ledarskapsutbildning och uppdrag
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
  • Flexibla arbetsförutsättningar
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar


Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av ST-placering i allmänmedicin med inriktning ledarskap. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Sandra Rosenberg Persson, Tel:070-1608575

Mikael Ryd, Tel:070-160 28 11

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
ST-läkare allmänmedicin - Capio Vårdcentral Simrishamn
Capio Vårdcentral Simrishamn
2020-03-31