ST i allmänmedicin

Sista ansökningsdag: 2021-09-30   

Publicerades: 2021-07-30

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Skogås ligger söder om Stockholm i Huddinge Kommun. Vi är en välfungerande enhet med ett 30-tal medarbetare som tillsammans tar hand om våra ca 13 200 listade patienter. Här finns goda buss- och pendeltågförbindelser vilket gör att det är lätt att ta sig till och från mottagningen.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning av tjänst

Skogås vårdcentral erbjuder sedvanlig husläkar- och distriktssköterskemottagning med specialistmottagningar för astma/kol, diabetes och hypertoni. Vi har ett psykosocialt team, ett eget laboratorium samt driver även BVC och Hemsjukvård.

I tjänsten som ST-läkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål är därför en del av det löpande arbetet. Hos oss får du god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin. Utöver de utbildningsinsatser som anordnas gemensamt för alla ST-läkare i regionen erbjuder vi även egna ST-läkardagar och ST-läkarnätverk i Capios regi för att ytterligare stimulera utbildningsklimatet.

Tillsvidareanställning som ST-läkare föregås först av sex månaders vikariat som legitimerad läkare. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med ett genuint intresse för allmänmedicin samt har behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du innehar språkkunskaper i svenska motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det är viktig att du har en god förmåga att arbeta självständigt, men även att du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Du ser ett professionellt arbetssätt och gott bemötande som en självklarhet:

Tidigare erfarenhet av primärvård är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter att du vill delta i vårdcentralens utveckling tillsammans med övrig personal. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse eller omgående.

Kontaktperson Capio

Nicme Ilia, Tel:073-3885077

Nikki Nikravesh, Tel:070-7782927

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Novakliniken Tomelilla
2021-12-12
Stockholms län
Capio Vårdcentral Väsby
2021-10-31
Skåne län
Capio Simrishamns Närsjukhus
2021-10-10
Västmanlands län
Capio Vårdcentral Vallby
2021-10-08
Stockholms län
Capio Vårdcentral Curera
2021-10-06
Skåne län
Capio Citykliniken Ängelholm
2021-09-30