ST-läkare allmänmedicin

Sista ansökningsdag: 2020-10-14   

Publicerades: 2020-04-03

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Lundby är en vårdcentral belägen i ljusa, rymliga lokaler centralt på Hisingen intill Capio Lundby Närsjukhus. Vi är ett glatt gäng på ca 17 medarbetare som tillsammans har hand om ca 7 000 listade patienter. Det råder en god stämning i arbetsgruppen och värnar om varandra vilket gör att det är roligt att gå till jobbet – vi trivs tillsammans helt enkelt. För oss står kvalitet, tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang i fokus och vi erbjuder en trevlig och utvecklande arbetsmiljö. Lundby är en växande stadsdel med mycket nybyggnation och ett område under utveckling. Det är lätt att ta sig till och från vår mottagning då det finns goda förbindelser och endast 10 minuter till Centralstationen.

Beskrivning av tjänst

Spännande saker är på gång inom Capio Närsjukvård. Vi satsar bland annat stort på modernisering av våra vårdtjänster och olika typer av effektivisering för ökad vårdkvalitet. Vi har dessutom sjösatt vår nya utbildningsinstitution, Capio Academy, som ska ta oss ett steg närmare vår vision – att bli kunskaps- och kvalitetsledande inom svensk primärvård. Inom Capio vill vi skapa långsiktiga relationer med våra medarbetare - vi arbetar aktivt för att utveckla våra medarbetares potential. För engagerade och kunniga medarbetare finns goda karriärmöjligheter och vägar till utveckling inom organisationen.

Vill du vara med på vår spännande resa?

Att arbeta hos oss kommer innebära en spännande resa där vi provar oss fram genom strukturerat förbättringsarbete. På så vis ökar vi kvalitén på vården parallellt med arbetsmiljön. Det innebär stora möjligheter till påverkan, som samtidigt kräver ett engagemang och en nyfikenhet, och en förmåga att jobba tvärprofessionellt.

Vad pågår hos oss just nu?

Som alla vårdinrättningar just nu så är även vi starkt påverkade av coronavirusets effekter på samhället och i verksamheten. Vi jobbar med att möta och hjälpa patienterna på olika sätt, och sen ett år tillbaka har vi tillgång till en digital plattform, som vi nu har fått bred användning för då vi kan hjälpa de patienter som inte bör eller kan komma till oss. Omställningen fick självklart en extra skjuts av situationen, och vi ser många spännande användningsområden. Vi har dagliga ronder, vilket innebär teambaserade bedömningar av patientens behov och vårdnivå. Vi strävar efter att förbättringsarbete ska vara en naturlig del i verksamheten, och följer upp med regelbundna möten.

Vad är mål/fokus framåt?

Att ökat tillgängligheten för våra patienter och samtidigt behålla en god arbetsmiljö. Detta innebär anpassning av nya arbetssätt och att vi utnyttjar digital teknik ännu bättre. Vi ser även fram emot nya fräscha lokaler under 2021.

Vad är vi mest nöjda med på Lundby?

Vi har en hög trivsel och ser fram emot att gå till jobbet. Vi har högt i tak, kan lyfta stort och smått, och hela arbetsgruppen bidrar med att utveckla verksamheten, vilket förstås blir till nytta för våra patienter.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som ST-läkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål är därför en del av det löpande arbetet.

Hos oss får du god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, därutöver har vi en lönestege för positiv löneutveckling. Utöver de utbildningsinsatser som anordnas gemensamt för alla ST-läkare i region/landsting erbjuder vi även egna ST-läkardagar och ST-läkarnätverk i Capios regi för att ytterligare stimulera utbildningsklimatet.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som är legitimerad läkare och har hjärta för allmänmedicin och vill ha en ST-tjänst. På vårdcentralen samarbetar vi för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper, bemötande, samarbetsförmåga och ett lösningsfokuserat sinne. Du är öppen för att tänka nytt och du deltar i verksamhetens utveckling och goda stämning. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, och har med fördel god vana att arbeta digitalt.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Kontaktperson Capio

Kinna Helgesson, Tel:0769-48 27 21

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Vårdcentral Vårberg
2020-10-03
Skåne län
Capio Novakliniken Veberöd
2020-09-26
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Angered
2020-09-21