ST-läkare Ortopedi

Sista ansökningsdag: 2019-11-10   

Publicerades: 2019-10-11

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Vi utlyser nu en ST-tjänst i ortopedi, enligt Svensk ortopedisk förenings målbeskrivning, vid Ortopedkliniken Capio Sankt Görans Sjukhus. Kliniken bedriver en omfattande verksamhet inom akut ortopedi, elektiv övre extremitet och nedre extremitet inkluderande viss handkirurgi.

Kliniken har en betydande operationsverksamhet med både inneliggande patienter, dagoperation och poliklinisk operation och är en av landets största räknat till antal patienter och operationer.

Respektive sektion (akutsektionen, nedre sektionen och övre sektionen) har mottagningsverksamhet.

Slutenvården har 56 vårdplatser fördelat på två avdelningar och en stor paramedicinsk enhet med fysioterapeuter och arbetsterapeuter ingår i kliniken.

Utbildningsplan kommer att upprättas, utformning i samråd med handledare och studierektor. Vissa randutbildningar sker hos våra samarbetspartners. Du kommer att med hjälp av erfarna kollegor utbildas till specialistläkare i ortopedi enligt målbeskrivning. Detta sker dels genom sedvanliga arbetsuppgifter inom verksamhetsområdet ortopedi, dels kurser, självstudier, förbättringsarbete etc. Jourtjänstgöring ingår.

Personliga egenskaper och meriter

Du är legitimerad läkare med viss erfarenhet eller intresse av ortopedi.

Som person är du övertygande, entusiasmerande och kan motivera medarbetare i en föränderlig miljö där höga krav ställs på patientsäkerhet och god medicinsk omvårdnad. Du kan ta initiativ och starta aktiviteter samt fatta beslut. Du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och gillar att jobba i team. Framför allt drivs du av förbättringsarbete och vill vara med och utveckla Ortopedverksamhetens olika flöden.

Anställning

Tjänsterna som ST-läkare är tillsvidareanställningar, start enligt överenskommelse. ST-blocken är på minst 60 månader.

Tillsättning

Start enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsterna kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ricard Miedel, Verksamhetschef, Tel:08-58701163

Carin Stenros, ST-studierektor, Tel:08-58701621

Facklig företrädare

Helena Boström-Windhamre, Tel:08-58701377

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
ST-läkare allmänmedicin
Capio Vårdcentral Vintergatan
2019-11-30
Leg. läkare med möjlighet till ST-allmänmedicin
Capio Citykliniken Malmö Centrum
2019-11-18
ST-läkare allmänmedicin
Capio Vårdcentral Farsta
2019-11-18
ST-läkare i allmänmedicin till Capio Vårdcentral Ringen
Capio Vårdcentral Ringen
2019-11-15
ST-placering i allmänmedicin
Capio Vårdcentral Ösmo/Sorunda
2019-10-31
Leg.läkare med möjlighet till ST-tjänst i allmänmedicin
Capio Vårdcentral Nynäshamn
2019-10-31
ST-läkare allmänmedicin
Capio Vårdcentral Viksjö
2019-10-31
ST-läkare allmänmedicin till Capio Novakliniken Veberöd
Capio Novakliniken Veberöd
2019-10-31