St-läkare sökes till Capio vårdcentral Curera i FarstaCentrum

Sista ansökningsdag: 2019-10-10   

Publicerades: 2019-08-13

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Curera är en liten och hemtrevlig vårdcentral belägen vid FarstaCentrum. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv. Hos oss kommer du få arbeta tillsammans med duktiga och engagerade distriktsläkare och sköterskor och andra personalkategorier som tillsammans har roligt på jobbet.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig läkare som vill göra din ST på våran vårdcentral.

Du får arbeta som ST-läkare i allmänmedicin på en liten hemtrevlig vårdcentral belägen i Läkarhuset i Farsta Centrum tillsammans med duktiga och engagerade arbetskamrater som har roligt tillsammans på jobbet.

Vi erbjuder

Som ST-läkare arbetar du med andra distriktsläkare och din handledare och andra yrkeskategorier. Du får träffa patienter med allt från akuta fall till förebyggande vård och livsstilsfrågor. Vi värdesätter en god patientrelation grundad på kontinuitet. I ditt arbete har du goda möjligheter att konsultera arbetskamrater samt andra specialister för att patienten ska få en kvalificerad vård när den behövs remitteras vidare.

Övrig information

Lön enl. överenskommelse.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Tack

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Nova Grünewald, Tel:070-160 85 45

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Leg.läkare med möjlighet till ST-tjänst i allmänmedicin
Capio Vårdcentral Nynäshamn
2019-10-31
ST-läkare allmänmedicin
Capio Vårdcentral Viksjö
2019-10-31
ST-läkare allmänmedicin till Capio Citykliniken Helsingborg Söder
Capio Citykliniken Helsingborg Söder
2019-09-29
ST-läkare allmänmedicin, Capio Vårdcentral Lina Hage
Capio Vårdcentral Lina Hage
2019-09-15
ST-läkare allmänmedicin till Capio Novakliniken Veberöd
Capio Novakliniken Veberöd
2019-08-31