ST-läkare till Capio Psykiatri Linköping

Sista ansökningsdag: 2019-05-02   

Publicerades: 2019-04-02

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,6 miljarder kronor, och har över 1 500 medarbetare. Specialistkliniker har verksamhet inom flera områden: bl a geriatrik, ögonsjukvård, psykiatri och olika vårdvalsspecialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Vi är en specialistpsykiatrisk mottagning och behandlar utifrån detta psykiatrisk problematik som psykossjukdom, bipolär sjukdom, ADHD, autismspektratillstånd, personlighetsproblematik samt svår depression och allvarliga ångesttillstånd. Vår mottagning ligger på Nygatan centralt i Linköping. Vi har 25 medarbetare där huvuddelen har lång erfarenhet av öppenvårdspsykiatri. Vi arbetar sedan januari 2011 på uppdrag av Region Östergötland. Sedan våren 2016 är vi HBTQ-diplomerade.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker en ST-läkare till vår mottagning. På mottagningen arbetar två specialistläkare med handledarkompetens. Mottagningen arbetar med all specialistpsykiatri inklusive ADHD och autismspektrumtillstånd. Som ST-läkare kommer du således att få en bred erfarenhet av psykiatri. Dessutom finns möjlighet till fördjupning inom något eller några områden utifrån personlig intresse. Förutom handledning av specialist på vår mottagning kommer du också att delta i våra läkarmöten tillsammans med kollegorna på Norrköpingsmottagningen och på Capio Psykiatris läkarakademi en gång per termin. På läkarakademin träffas läkare verksamma inom psykiatri, beroendevård och specialiserad ätstörningsvård. Du får därmed tillgång till ett nätverk med mycket bred kompetens.

Utöver arbetet på vår mottagning och randning kommer du som ST-läkare att ingå i jourlinjen på den regiondrivna akutenheten på Universitetssjukhuset i Linköping.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med erfarenhet av psykiatrisk öppenvård. Är du intresserad av psykiatri men vill ha mer erfarenhet innan du söker ST finns möjlighet att först arbeta som underläkare på mottagningen

Villkor

Tjänsten är heltid, 40 timmar per vecka. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar. Till detta kommer jour på den regiondrivna akutenheten kvällar, nätter och helger.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Matilda Elm, enhetschef, Tel:010-103 90 21

Birgitta Manner, HR, Tel:08-590 009 62

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
ST-läkare allmänmedicin hos Capio Läkarhus Stenungsund
Capio Läkarhus Stenungsund
2019-06-09
ST-läkare allmänmedicin
Capio Vårdcentral Årsta
2019-05-31
ST-läkare allmänmedicin
Capio Citykliniken Helsingborg Söder
2019-05-31
ST-läkare allmänmedicin till Capio Novakliniken Veberöd
Capio Novakliniken Veberöd
2019-05-31
ST-läkare allmänmedicin till Capio Vårdcentral Grästorp
Capio Vårdcentral Grästorp
2019-05-31
ST-läkare allmänmedicin
Capio Citykliniken Kristianstad
2019-05-15
ST-läkare allmänmedicin
Capio Vårdcentral Badhotellet
2019-05-02