Steriltekniker till Centraloperation

Sista ansökningsdag: 2021-06-30   

Publicerades: 2021-05-31

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Är du Steriltekniker som vill ha en spännande vardag i ett härligt team?

Beskrivning

Steriltekniska enheten har idag 12 anställda och tillhör organisatoriskt Centraloperation på Anestesikliniken. Vi har ett nära samarbete och trevligt arbetsklimat. Centraloperation på S:t Görans sjukhus är på första plats i kvalitetsregistret SPOR:s totalindex för 2020.

Steriltekniska avdelningen är en väldigt viktig funktion och servar Centraloperation, mottagningar och vårdavdelningar på sjukhuset. Vi arbetar idag 40 timmar per vecka, dagtid med enstaka kvällar, men det kan på sikt förändras.

Arbetet består av instrumenthantering, dvs rengöring, desinfektion och sterilisering samt färdigställa instrument/instrumentuppsättningar. Arbetet på avdelningen är tekniskt, håller hög kvalitet och bedrivs i enlighet med lagstiftning, myndigheters krav, förordningar och föreskrifter. Verksamheten är självständig och starkt lagstyrd. Vi arbetar med ständiga förbättringar som innebär att personalgruppen lyfter och arbetar aktivt med förbättringsåtgärder.

Vi arbetar just nu även aktivt med byggnation av en ny Sterilteknisk enhet och det finns goda möjligheter till att vara med och optimera samt utveckla våra arbetssätt och flöden. Flytt planerad till augusti -22.

Kvalifikationer

Du är utbildad steriltekniker alternativt har en utbildning/erfarenhet från arbete på annan sterilteknisk avdelning.

Utmärkande för dig är att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och kan arbeta självständigt. Du har datorvana, är noggrann och har en förmåga att organisera arbetet på ett effektivt sätt. Du bör ha ett medicintekniskt intresse samt en hög hygienisk medvetenhet. Erfarenhet av att arbeta med kvalitetsledningssystem, sterilförrådsverksamhet och T-Doc är meriterande.

Stundtals är arbetstempot högt och du bör kunna hantera omväxlande arbetstempo. Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande. Därtill ser vi gärna att du har ett serviceinriktat förhållningssätt då vår verksamhet har ett nära samarbete med sjukhusets andra verksamheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Då vi går in i semesterperiod kan handläggningstiden vara något längre än normalt. Vi ser fram emot att få kontakt med dig - varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Susanna Hintermeier, Tel:08-58 70 1668

Facklig företrädare

Gladys Valderrama, Tel:073-6991269

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.