Strategisk förvaltare till Capio

Sista ansökningsdag: 2021-12-12   

Publicerades: 2021-11-09

Beskrivning av tjänst

Vi på Capio söker nu en strategisk förvaltare som ska förstärka vår nordiska inköpsorganisation. Vill du ha en omväxlande roll i en organisation som arbetar tillsammans med ett viktigt samhällsuppdrag? Hos oss blir du en del av ett nytänkande företag som gör verklig skillnad för patienter, vårdpersonal och samhälle - varje dag.

Arbetsbeskrivning

Som strategisk förvaltare hos oss är ditt huvudansvar att driva och utveckla förvaltnings- och förbättringsarbetet för våra tjänsteavtal. Du ansvarar för att analysera och följa upp avtal och säkerställa kostnadseffektivitet.

Våra centrala supportfunktioner – där Capio Procurement ingår - spelar en viktig roll för att ge våra kärnverksamheter rätt förutsättningar. Organisatoriskt kommer du att tillhöra inköpsavdelningen som sitter i fina, moderna lokaler på Lilla Bommen i Göteborg. Du kommer att vara på resande fot ca 30-40% av din arbetstid, i huvudsak inom Norden.

Inom ramarna för rollen ingår bland annat att:

  • vara vår huvudsakliga kontakt och kravställare gentemot avtalsleverantörer inom tjänster
  • kontinuerligt analysera och optimera företagets serviceaffär
  • stötta våra sjukvårdsenheter i frågor kring service och tjänster
  • analysera data för att förutspå trender och framtida behov
  • ansvara för och driva projekt relaterat till service och tjänster
  • delta i budgetarbetet
  • säkerställa löpande rapportering
  • förbereda analyser och presentationsunderlag för operativa möten med leverantörer
  • ansvara för diverse övrig förvaltning

Om dig

Vi söker dig som har någon form av eftergymnasial utbildning inom t ex ekonomi eller teknik alternativt motsvarande kunskapsbas förvärvad genom relevant arbetslivserfarenhet. Du jobbar vant och obehindrat i Officepaketet på avancerad nivå – i synnerhet Excel. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande förvaltningsroll och/eller löpande förbättringsarbete sedan tidigare. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Dina personliga egenskaper är viktiga för att lyckas väl i denna roll. Som person är du målmedveten och har en förmåga att identifiera behov och sedan kunna omsätta det i en lösning. Inom Capio har vi inställningen och strävan att vi alltid kan bli bättre, och denna delar du med oss. Arbetet innebär många interna och externa kontakter, och därför är det viktigt att du är bra på att skapa goda relationer och att du är en bra och tydlig kommunikatör.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Karin Falkham, Tel:karin.falkham@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.