Sveriges bästa operationsavdelning söker nya operationssjuksköterskor

Sista ansökningsdag: 2021-03-21   

Publicerades: 2021-02-16

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Nu finns möjligheten att få arbeta på Sveriges bästa operationsavdelning!

Är du operationssköterska och tycker om att arbeta brett med många olika sorters operationer på en flexibel avdelning där allt kan hända?

Vi har hög kvalitet på vår verksamhet och rakades högst i SPORs totalindex 2020 blad de sjukhus  som utför både elektiva och akuta operationer.

Vill du ha möjlighet att själv kunna påverka dina arbetstider och lägga ditt eget schema? Längtar du efter en arbetsplats med god struktur med korta beslutsvägar där du kan få vara med och förändra - på riktigt?

Då kan vår arbetsplats på Centraloperation på Capio S:t Görans Sjukhus vara något för dig! Vi är ett glatt gäng på 45 st operationssköterskor som nu vill ha fler nya kollegor.

 

Så här upplever vi vårt jobb på Centraloperation

Här är det bra "vibrationer" och bra "luft" med trevliga arbetskamrater. Trivseln är väldigt god, alla yrkeskategorier uppskattas högt och man känner sig snabbt som en familjen hos oss.

Vad är då det bästa med att jobba hos oss? Ja, vi uppskattar alla samarbetet och teamkänslan med de olika övriga professionerna,  t ex sterilcentralen och anestesin. Oavsett yrkeskategori är vi "vi" och hjälps alltid åt.

Det råder ett högt arbetstempo med sann arbetsglädje. Det spelar ingen roll vem man frågar om hjälp eller assistans - alla är hjälpsamma. Patientflödet är bra och effektivt. Vid arbetsdagens slut känner man sig nöjd och tillfredsställd över att ha kunnat hjälpa alla då vi är många som hjälps åt.

 

Vad du kommer att jobba med

På vår avdelning har vi både elektiv och akut verksamhet. Vi har en bred avdelning bestående av ortopedi, kirurgi och urologi.

Vi har en bra individuell inskolning, utifrån dina behov. Du kommer att få assistera mycket och vi arbetar ofta i team om två operationssjuksköterskor under operationen där vi lär av varandra.

Vi arbetar främst dagtid men även dygnets alla timmar.

 

Om dig

Vad värdesätter vi för egenskaper hos vår kommande kollega?

Vi som redan jobbar här är ett glatt och trevligt gäng som håller en positiv inställning och tycker om att jobba i högt tempo. Vi värdesätter samarbete och håller våra kamrater om ryggen.

Vi ser gärna att du är likasinnad och vill bli en del av vår gemenskap. Vi hoppas att du är intresserad av att testa nya förslag och själv gärna bidrar med egna idéer. Vi skulle önska att du är

  • En samarbetsvillig lagspelare
  • Positiv och prestigelös
  • Rättvis och proffsig

För att vara kvalificerad för tjänsten är du utbildad operationssjuksköterska har gärna arbetat ett par år. Det är meriterande med ortopedkompetens.


Din ansökan

Nu väntar vi på din ansökan!

Vår vårdenhetschef Gunilla Solander gör urval och intervjuar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Gunilla svarar också gärna på dina frågor om tjänsten.

Vi ser fram emot att få jobba med dig!

Varmt välkommen hälsar Operationssjuksköterskorna på Capio S:t Görans Sjukhus

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Gunilla Solander/Vårdenhetschef, Tel:08-58703438

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Ortopedkliniken
2021-03-24
Stockholms län
Akutmedicinska kliniken
2021-03-23
Stockholms län
Akutmedicinska kliniken
2021-03-21
Stockholms län
Neurologiska kliniken
2021-03-08
Stockholms län
Hjärtkliniken
2021-03-07
Stockholms län
Medicinkliniken
2021-02-28
Stockholms län
2021-02-28