Systemförvaltare med lönekunskap

Sista ansökningsdag: 2017-08-21   

Publicerades: 2017-07-07

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 320 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning
Systemförvaltare med lönekunskap till Capio S:t Görans Sjukhus Stockholm - Sök lediga jobb - Poolia

Är du en lönekunnig, erfaren och engagerad systemförvaltare som söker en ny utmaning? Drivs du av utveckling, effektivisering och vill vara med på en förändringsresa i ett bolag som gör skillnad, då ska du läsa vidare!

Capio S:t Görans Sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Arbetet på Capio S:t Göran kännetecknas sedan många år av kvalitetsutveckling enligt lean-principer. Ambitionen är att skapa framtidens sjukvård med patienten i centrum. Nu förstärker Capio S:t Görans Sjukhus löneavdelningen med ytterligare en erfaren systemförvaltare.Arbetsuppgifter

Systemförvaltare med lönekunskap till Capio S:t Görans Sjukhus Stockholm - Sök lediga jobb - Poolia

På löneavdelningen hos Capio S:t Görans Sjukhus, som kommer att bestå av elva medarbetare och leds av en lönechef, hanteras löner för ca 2100 anställda. Här jobbar man tillsammans enligt lean-principer vilket ställer krav på struktur och samarbetsförmåga.

Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med utveckling och förvaltning av lönesystemet Visma Windows/Personec P, behörighetssystemet Neptune samt bemanningssystemen Time Care planering och Time Care läkare. Här får du möjlighet att ta en aktiv roll i ett pågående förändringsarbete på Capio S:t Görans Sjukhus och tillsammans med lönechef samt andra systemförvaltare driva frågeställningar och kravställa mot externa leverantörer. Hos Capio S:t Görans Sjukhus hanteras två olika kollektivavtal, Allmänna bestämmelser (AB) och Vårdföretagarna.

Som systemförvaltare kommer du arbeta med dokumentation och skapa kravspecifikationer. Du tycker om och har erfarenhet av att driva ärenden och integrationsfrågor med IT-avdelningen och gentemot systemleverantören. Ett nära samarbete med IT-avdelningen och i vissa frågor med ekonomiavdelningen är avgörande för ett framgångsrikt resultat.

I den här rollen är det självklart att ta ansvar och vara delaktig i verksamhetens utvecklingsbehov samt att delta i planering kring applikationsutveckling. Du tillser att systemen möter organisationens behov och arbetar med systematiskt kvalitetsarbete, genom tester och driftsättning av nya funktioner, för att säkerställa att önskad funktionalitet uppnås. Vidare ingår ansvar att se över interna rutiner för vissa delar i löneprocessen samt att bidra med förslag kring effektivisering och problemlösning. I arbetsuppgifterna ingår dessutom att utbilda medarbetare samt skriva och revidera manualer.

Kvalifikationer
Systemförvaltare med lönekunskap till Capio S:t Görans Sjukhus Stockholm - Sök lediga jobb - Poolia

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av systemförvaltning inom lön, gärna från ett större lönesystem. Du kan ha förvärvat dina kunskaper i ett större bolag, ett shared service center alternativt från systemsidan. En förutsättning för denna roll är att du är väl förtrogen med den löneadministrativa processen, vi ser därför gärna även en bakgrund som t ex lönespecialist. Ett stort intresse och vilja för att nyttja systemens möjligheter krävs och dina systemkunskaper är goda, meriterande är erfarenhet av lönesystemet Personec P och/eller bemanningssystemet Time Care. Vidare är dina kunskaper i Excel mycket goda liksom din förmåga att uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som i skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en strukturerad och van problemlösare som gärna kommer med konstruktiva förslag och som besitter ett logiskt tänk med förmåga att se samband och flöden. Du har ett konsultativt förhållningssätt och driver ditt arbete framåt med fokus på förbättringar tillsammans med teamet. Därtill behöver du vara noggrann, stabil och uthållig. Här värdesätts också ett högt engagemang och förmåga att prioritera varierande arbetsuppgifter med strikta deadlines.

Då Capio S:t Görans Sjukhus är ett bolag där det händer mycket, måste du trivas med förändringar och ha en vilja att utvecklas tillsammans med bolaget. Med din positiva och serviceinriktade personlighet finner du det självklart att bidra till ett trevligt arbetsklimat och att vidareutveckla lönefunktionen hos Capio S:t Görans Sjukhus.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Månadslön.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Catarina Elfving, rekryteringskonsult Poolia , Tel:08-555 651 32

Karin Strandh, rekryteringskonsult Poolia , Tel:08-555 540 14

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Systemförvaltare till IT-avdelningen
Capio S:t Görans Sjukhus
2017-07-31