Systemtekniker

Sista ansökningsdag: 2017-10-01   

Publicerades: 2017-07-05

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 320 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Du som vill vidareutveckla både vår verksamhet såväl som framtidens hälso- och sjukvård är varmt välkommen till en arbetsplats där vi är stolta över vår bredd inom både kompetens och bakgrund. Hos oss får du som har stor drivkraft goda möjligheter att växa med ansvar och utvecklas med de utmaningar som ditt uppdrag medför.

IT-avdelningens grunduppdrag är att ge sjukhuset bästa möjliga IT-stöd i vårt hälso- och sjukvårdsuppdrag. Vi gör detta genom att konkret arbeta med tillgänglighet, spårbarhet, riktighet och sekretess för alla informationsmängder såväl som att vara innovativa inom strategiska områden som patientdelaktighet och effektivt omhändertagande över vårdgivargränser.

Sjukhusövergripande arbetar vi enligt vårt koncept med ständiga förbättringar; alla våra anställda har uppdraget – och möjligheten – att kontinuerligt påverka och förbättra vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som systemtekniker med fokus på SQL baserade system i ett team av 5 systemadministratörer som ansvarar för att dessa motsvarar de höga krav på prestanda och tillgänglighet som verksamheten kräver.

Arbetet innebär daglig drift av system, uppgradering av system samt planering och design av nya miljöer. Eftersom sjukhuset arbetar 24x7 så ingår det i tjänsten beredskapstjänstgöring samt viss tjänstgöring på obekväm arbetstid.

Utöver systemadministratörsrollen är du delaktig i det övriga arbete inom företagets IT- organisation med drift av server, ActiveDirectory, virtualisering och lagrings plattform. Även viss teknisk projekt ledning kommer att krävas.

Ideala kandidaten har kunskap i och erfarenhet av att: 

- Designa, installera, konfigurera och optimera
Windows Server

  • SQL Server 
  • Exchange Server 
  • Webservrar; IIS/Apache 
  • ApplikationsServer; Jboss

- Jobba med ett övervakningssystem som Prtg, Op5, SCCM eller liknande
- Drift av virtualiserings plattform, Vsphere och serverhårdvara, HP
- Drift av SAN, Netapp/Tintri
- Tillämpa IT-Säkerhet i alla ovanstående tekniker
- Medverka i utvecklingsprojekt

Kvalifikationer

Du är kunnig inom och har erfarenhet av att arbeta i en Windowsmiljö med Windows operativsystem, cluster, SQL databaser, Exchange, IIS samt Klient/Server system under minst 3 år. Du har erfarenhet av drift av kritiska system som kräver 24h tillgänglighet. Meriterande är om du har jobbat med drift av Virtualiserings plattform och SAN. Du har ett stort intresse för IT; OperativSystem, databaser och applikationer. 

Vi söker dig som är flexibel, trivs med ansvar och är självgående. Du är drivande och ser det som motiverande att bidra och överföra din kunskap inom teamet. Du behärskar svenska i tal och skrift. Du behöver även vara strukturerad och noggrann. Som person är du utåtriktad och trivs med att arbeta med problemlösning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Månadslön.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Rene Lambin, enhetschef , Tel:08-5870 2711

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com