Teamledare reskontragrupp

Sista ansökningsdag: 2021-12-10   

Publicerades: 2021-11-18

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Har du tidigare varit teamledare eller chef för en reskontragrupp och drivs du av att utveckla och effektivisera processer? Vill du vara med på en spännande resa på Sveriges bästa lilla sjukhus? Då kan du vara den vi söker. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en organisation vars vision är att ständigt förbättras och driva framtidens sjukvård. På Capio S:t Görans sjukhus är patienterna och medarbetarna ständigt i fokus.

Capio S:t Görans sjukhus söker nu en teamledare som vill leda och ansvara för att arbetet kring kund och leverantörsreskontra håller hög kvalitét och effektivitet och även själv ha ett eget operativt ansvar för det dagliga delar av reskontraarbetet.  Teamledaren leder arbetet med att digitalisera och automatisera våra arbetsflöden och processer.

Ekonomiavdelningen består idag av 9 personer, varav 5 ingår i reskontrateamet.

Arbetsuppgifter

Som teamledare kommer du att arbeta inom reskontrateamet på redovisningsavdelningen. Arbetsuppgifterna roterar inom teamet både för att öka variationen i arbetet och för att säkerställa att kompetensen inte blir personberoende.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Leda och ansvara för att arbetet kring kund- och leverantörsreskontra håller hög kvalitet och effektivitet
  • Bokslutsavstämningar i samband med månads- och årsbokslut
  • Operativt arbeta tillsammans med teamet i det dagliga reskontraarbetet
  • Driva olika utbildningsinitiativ internt såväl i teamet som övrig organisation kring reskontrans ansvarsområde
  • Projektleda utveckling av våra flöden kopplade till ovan arbetsuppgifter och vara involverad i andra projektinitiativ inom ekonomiområdet

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en eftergymnasial alt. högskoleutbildning inom ekonomi/redovisning eller motsvarande. Vi ser att du har haft en arbetsledande roll inom kund och leverantörsreskontra och har mer än fem års erfarenhet av att ha arbetat med löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra samt bokslutsarbete. Du har arbetat i Agresso och har haft en roll där du tagit ett stort ansvar och utbildat kollegor inom systemrutiner kopplat till reskontraarbete och flöden.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som teamledare för reskontragruppen är du en person som vill hitta lösningar i arbetet och tycker om att ta ansvar. Tillsammans med redovisningschefen bidrar du till att redovisningsavdelningens medarbetare utvecklas och trivs och du bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du gillar att fundera kring olika åtgärder till förbättringar samtidigt som du också är operativ. Du har inga problem att argumentera för din sak, men gör det på ett smidigt sätt, och du har en god förmåga att bemöta kunder, leverantörer och kollegor även utanför ekonomiavdelningen. 

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 80%-100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Helene Wiorek, Tel:070 2459833

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.