Timanställd Distriktssköterska

Sista ansökningsdag: 2021-03-14   

Publicerades: 2021-02-08

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Vi på Capio Hälsocentral Gävle har funnits på Södertull sedan år 2000 och har ett stabilt vårdteam. I vår hälsocentral ingår barnavårdscentral och rehab. Capio Hälsocentral Gävle är ett eget bolag under Capio Närsjukvård, med särställning i ledningsstrukturen och stort medinflytande från läkargruppen.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en distriktssköterska för arbete på hälsocentralen på timmar. Du kommer arbeta med mottagningsarbete och telefonrådgivning. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska och som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral/hälsocentral. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 10-20 tim/v

Lön: Timlön

Kontaktperson Capio

Nina Blomgren, Tel:070-148 37 81

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Vårdcentral Högdalen
2021-04-30
Gävleborgs län
Capio Hälsocentral Brynäs
2021-03-31
Västerbottens län
Capio Hälsocentral Dragonen
2021-03-26
Skåne län
Capio Citykliniken Helsingborg Olympia
2021-03-26
Skåne län
Capio Göingekliniken Hässleholm
2021-03-08
Gävleborgs län
Capio Hälsocentral Gävle
2021-03-07
Skåne län
Capio Novakliniken Sjöstaden Ystad
2021-03-02
Hallands län
Capio Citykliniken Halmstad
2021-02-28
Skåne län
Capio Citykliniken Klippan
2021-02-28