Timanställd operationssjuksköterska till vårt härliga gäng i Lund.

Sista ansökningsdag: 2019-08-31   

Publicerades: 2019-07-05

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Hos oss finns specialister inom endoskopi, kardiologi, hud, kirurgi, ortopedi och öron-näsa-hals. Vi har även en flygmedicinsk mottagning. Vi är ett engagerat, väl sammansvetsat gäng som har kul på jobbet!

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är utbildad operationssjuksköterska för arbete på vår dagkirurgiska operationsavdelning. Tjänsten innebär sedvanliga uppgifter på en operationsavdelning där vi utför ortopediska, ögonkirurgiska och allmänkirurgiska ingrepp i nära samarbete med övrig personal på vår specialistmottagning.

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i operationssjukvård. Du är trygg i både person och profession, samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av allmänkirurgiska och ortopediska ingrepp samt ögonkirurgi. Då operationsavdelningen är en liten enhet är det av stor vikt att du har ett flexibelt arbetssätt och att samarbete är en självklarhet för dig.

Övrig information

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på timmar.Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag-fredag, max 2-3 arbetsdagar per vecka. Vi kommer att ha löpande intervjuer under ansökningstiden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 50%

Lön: Timlön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Lotta Pettersson, Tel:0734-449733

Birgitta Medic, Tel:0708-458520

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Operationssjuksköterskorna på Stockholms bästa sjukhus söker nya kollegor!
Anestesikliniken
2019-08-31
Operationssjuksköterska Operationsenheten
Capio Lundby Närsjukhus
2019-08-11