Timanställd sjuksköterska Medicinskt Centrum

Sista ansökningsdag: 2020-02-09   

Publicerades: 2020-01-08

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag på 3000:- per år och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Capio S:t Görans Sjukhus vill förnya vården i Stockholm. Hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. Att snabbt hitta lösningar när vi står inför nya utmaningar är ett av våra kännetecken.

Att arbeta standardiserat med patientens behov i fokus är en förutsättning på Medicinskt Centrum. Medicinskt Centrum utvecklar framtidens öppenvård där vi har fokus att tänka nytt dels inom digitaliseringen som sker i sjukvården för att öka tillgängligheten för våra patienter, och att dels förändra våra arbetssätt för optimering av våra flöden. Vi har fem flöden i vår verksamhet; gastroenterologi, lungmedicin, hematologi, endokrinologi och tromboembolism.

Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vården för både patienter och medarbetare, samt arbetar för hög patientsäkerhet och för en god och stimulerande arbetsmiljö.

Våra värderingar är: • Du är viktig – din åsikt gör skillnad • Vi är nyfikna och modiga • Vi vill alltid bli bättre

Kvalifikationer

Vi söker sjuksköterska till Medicinskt Centrum, främst till vår behandlingsavdelning men även för rådgivning i vårt telefonisystem TeleQ. Cytostatika kompetens är meriterande.

Du är legitimerad sjuksköterska, med minst två års erfarenhet och med fördel inom gastroenterologi och/eller hematologi. Även kompetens/erfarenhet av rådgivning i TeleQ.

Sjuksköterskans tjänstgöring på behandlingsavdelningen innefattar patienter som behandlas för hematologiska och gastroenterologiska sjukdomar som kräver en vårdplats över dagen, men som därefter kan återvända hem. I det dagliga arbetet innefattas även telefonrådgivning.

I huvudsak består arbetet av intravenösa behandlingar med cytostatika, transfusioner och läkemedel till våra IBD-patienter.

Du är trygg i din yrkesroll. Du utgår ifrån patientens behov och ditt arbetssätt präglas av ansvarstagande, empatiskt förhållningssätt och samarbete ser du som en självklar del i arbetet.

Vi gör urval och intervjuar löpande vilket innebär att timanställningen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: Timanställning

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jessica Ankerhag, Vårdenhetschef, Tel:08-58702840

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sjuksköterska till Hjärtkliniken
Hjärtkliniken
2020-03-01
Sjuksköterska med cytostatikavana till onkologisk dagvårdsavd
Kirurgkliniken
2020-02-16
Gastrosjuksköterska – egen mottagning på Medicinskt Centrum
Medicinkliniken
2020-02-16
Sjuksköterska Kirurgienheten
Capio Lundby Närsjukhus
2020-02-15
Arbeta som sjuksköterska - sommar 2020!
2020-02-09
Sjuksköterska som vill utvecklas inom neurologi och stroke?
Neurologiska kliniken
2020-02-02
Vill du göra karriär som Forskningssköterska – sök denna delade tjänst!
Medicinkliniken
2020-01-31