Timanställning Sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2021-09-30   

Publicerades: 2021-08-02

Om oss

Capio Ortopediska Huset ingår i affärsområde Capio Ortopedi som även innefattar Capio Artro Clinic AB, Capio Specialistvård Motala, Capio Movement AB samt ett tätt samarbete med Ortopedkliniken S:t Göran. Capio Ortopediska Huset är en ortopedisk specialistklinik i Stockholm med ca 60 st anställda och är Stockholms största elektiva enhet utanför sjukhusen. Vi har vårdavtal med Stockholms läns landsting men samarbetar även med flera försäkringsbolag. Här bedrivs såväl mottagningsverksamhet som dagkirurgi och slutenvårdskirurgi. Kliniken förfogar över 4 moderna operationssalar och 19 vårdplatser för inneliggande vård samt är öppen måndag-lördag.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning: Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en elektiv ortopedkirurgisk vårdavdelning med inriktning höft och knäplastikoperationer samt fotoperationer.Arbetsuppgifter: Omvårdnad av patienten pre och postoperativt i samband med ortopediska operationer med inriktning höft och knäplastikoperationer samt fotoperationer.Kvalifikationer: Leg Sjuksköterska med erfarenhet från akutvårdVillkor: TimanställningAnställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)

Omfattning: Freelancer

Sysselsättningsgrad: 37h/v

Lön: Timlön

Tillträde: snarast

Kontaktperson Capio

Ann Berglund, Tel:070-8617554

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Medicinkliniken
2021-09-30
Stockholms län
Neurologiska kliniken
2021-09-26
Stockholms län
Kirurgkliniken
2021-09-24
Stockholms län
Hjärtkliniken
2021-09-19