Träningsintresserad Fysioterapeut/sjukgymnast

Sista ansökningsdag: 2021-10-14   

Publicerades: 2021-09-15

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vill du jobba med träning, i preventivt och behandlande syfte, med de bästa förutsättningarna? Vi på Capio Fysio & Friskvård Ystad söker ny kollega till vårt gäng! Hos oss jobbar vi med primärvårdspatienter, både individuellt och i grupper. Största delen av dagarna spenderar vi i vårt stora och välutrustade gym på 1.000kvm. Vi lägger stor vikt vid patientens egenansvar för en lyckad aktivitetsbaserad rehabilitering, jobbar aktivt med sekundärpreventiva insatser och ser arbete med levnadsvanor som en naturlig del i fysioterapeutens roll.

Arbetsuppgifter

Mottagningsarbete med stort fokus på aktiv rehabilitering

Kvalifikationer

Du bör ha ett stort träningsintresse. Antingen har du redan erfarenhet av arbete i primärvården, eller en stark drivkraft för att utvecklas. Din förmåga att samarbeta med dina kollegor och din vilja att tillsammans utveckla både arbetet och arbetsplatsen kan till och med trumfa erfarenhet då vi lägger stor vikt vid gruppdynamik och medarbetarstyrd utveckling.

Har du McKenzie A och B är det meriterande.

Villkor

Enligt överenskommelse.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Magnus Kraft, Tel:0411-791 40

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Uppsala län
Capio Vårdcentral Sävja
2022-02-09
Stockholms län
Medicinkliniken
2021-10-20
Västra Götalands län
Capio Rehab Orust
2021-10-08
Stockholms län
Capio Rehab Lina Hage
2021-09-30