Ultraljudsbarnmorska tilll Capio Gyn

Sista ansökningsdag: 2021-03-01   

Publicerades: 2021-02-01

Om oss

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård.
Capios uppdrag är att ge varje enskild patient bästa möjliga livskvalité vilket vi levererar med stöd av vår Capiomodell. Modellen bygger på ständig förbättring och strukturerad uppföljning med kontinuerlig mätning av verksamhetens resultat, såväl inom kvalité som produktion och ekonomi. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår.
Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Beskrivning av tjänst

Välkommen att söka arbete som ultraljudsbarnmorska inom abortverk-samheten på Capio Gyn Solna. Vi har sedan 2 år byggt upp en fin abortvård som leds av självständiga ultraljudsbarnmorskor tillsammans med övriga i vårt aborteam.

Vill du jobba på en effektiv och flexibel specialistenhet där du har möjlighet att vara med och göra skillnad? Gillar du snabba beslutsvägar och vill du vara med och påverka samt utveckla verksamheten? Då kan du vara precis den vi söker!

Beskrivning

Capio Gyn Globen ingår i Capio Specialistcenter AB som är ett bolag inom Capio Specialistkliniker. Verksamheten bedrivs inom Vårdval gynekologi och inom Specialist ultraljudsuppdraget. Vi har mottagningsverksamhet där vi arbetar framförallt med basgynekologi samt med dysplasi utredning och behandling. Vi har även dagkirurgi med enklare ingrepp samt behandling av cellförändringar.

Under 2020 genomförde vi drygt 1200 Aborter vid vår enhet i Solna.

Abortverksamheten har vuxit och vi har nöjda patienter, varför vi nu behöver förstärka denna inför de ökade patientströmmarna 2021.

Hög kompetens, patientnöjdhet och entreprenörsanda är några framgångsfaktorer som vi bygger på.

Vi är ett team på 13 personer och finns både i Solna och i Globen.

Denna tjänst är placerad i Solna i ljusa och trevliga lokaler, där Capio bedriver även övrig Specialist vård.

Vi erbjuder

  • En effektiv och flexibel specialistenhet
  • En arbetsplats med korta beslutsvägar
  • Arbete i en sjukvård med hög kvalitet.
  • Attraktiv arbetsmiljö.
  • Stort engagemang bland kollegor.
  • Arbetsplats med patienten i fokus.
  • Effektiv verksamhet som ständigt vill utvecklas.
  • Delaktighet i utvecklingen av verksamheten.
  • Verksamheten är ISO-certifierad inom kvalitet och miljö.

Vi söker

Vi söker en barnmorska med erfarenhet inom abortvården. Dokumenterad erfarenhet av ultraljudskompetens inom abortvård är ett önskemål för att kunna arbeta och utveckla vården med oss i vårt team.

Välkommen med din ansökan!

 

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Provanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Elisabeth Blomfeldt, verksamhetschef, Tel:070-4975313

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Novakliniken Tomelilla
2021-04-30
Stockholms län
Capio BMM Nynäshamn
2021-02-28