Underläkare - Leg läkare

Sista ansökningsdag: 2021-10-28   

Publicerades: 2021-09-29

Om oss

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår. Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom Hud, ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio psykiatri Stockholm bedriver psykiatrisk vård på specialistnivå i syfte att uppnå en förbättrad psykisk hälsa. Den psykiatriska vården består av öppenvårdsmottagning och heldygnsvård.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Nu söker vi en underläkare/leg läkare på deltid till vår trevliga allmänpsykiatriska mottagning på Södermalm, centralt i Stockholm. I huset och gatan bakom driver Capio psykiatri flera uppdrag med olika psykiatriska inriktningar såsom svår ångest och depression, Stress och Trauma, rehabilitering av långvarig smärta och/eller utmattningssyndrom samt en mottagning för hemlösa. Tjänsten handlar om att hjälpa specialistläkarna med bedömning, utredning, undersökning, behandling och uppföljningar av allmänpsykiatriska diagnoser. 

Vi värdesätter god samarbetsförmåga och entusiasm över professionen och arbetet. Vi tror att du är intresserad av att få arbeta kliniskt med en allmänpsykiatrisk bredd och samtidigt få handledning av våra duktiga specialister i psykiatri. 

Vi sitter i fräscha lokaler centralt på Södermalm. Nära till Zinkensdamm med trevlig natur såsom Tantolunden och Skinnaviksparken. 

 

Arbetsuppgifter

Bedömningar, utredningar, undersökningar, bedöma och utvärdera behandlingsinsatser och dess effekter. Delta vid konsultationer och vara en del av teamet kring patienten. 

Kvalifikationer

Legitimerad läkare alternativt underläkare. 

Villkor

Deltid, ca 50 procent. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 50 procent

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Catarina Stenmark, Tel:076 772 92 43

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Novakliniken Tomelilla
2021-12-12
Stockholms län
Capio Vårdcentral Badhotellet
2021-11-30
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Orust
2021-11-21
Västmanlands län
Capio Vårdcentral Västerås City
2021-11-18
Stockholms län
Capio Vårdcentral Rågsved
2021-11-12
Stockholms län
Capio Bemanning
2021-11-12
Stockholms län
Capio Vårdcentral Årsta
2021-11-08
Stockholms län
Capio Palliativ vård
2021-11-07
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-11-01
Stockholms län
Capio Vårdcentral Väsby
2021-10-31
Örebro län
Capio Vårdcentral Haga
2021-10-29