Underläkare på Orust, vikariat

Sista ansökningsdag: 2021-11-21   

Publicerades: 2021-10-12

Beskrivning av tjänst

Vill du bli vår nya kollega och vara med och utveckla primärvården på Orust?

Vi söker ny kollega som vi får skämma bort med handledning och kompetensutveckling i skärgårdsmiljö!

Vi kan erbjuda dig en stimulerande och utvecklande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter (dessutom med badrocksavstånd till havet). Vi är ensam aktör på Orust och har en stor bredd i uppdraget, hos oss får du möjligheten att utvecklas och vara läkare på riktigt!

Vilka är vi?

Capio Vårdcentral Orust är en del av Capio Närsjukvård och bedriver primärvård på uppdrag av Västra Götalandsregionen. Vårdcentralen är modern, alldeles nybyggd och belägen i Henån. Vi har också en filial i Ellös samt hela vår vackra ö som arbetsplats. Idag är drygt 9 500 personer listade hos oss och vi som arbetar här är ett gött gäng på ca 40 medarbetare. Läkargruppen är stor och här ingår 6 specialistläkare, 2 ST-läkare, AT-läkare och underläkare.

Vill du vara med och möta framtidens primärvård tillsammans med oss?

Vi vill bedriva en primärvård i framkant och ser mycket positivt på om du har intresse för vårdens digitalisering och nya arbetssätt.

I kombination med traditionell mottagningsverksamhet har vi även vår egen chatt och möjlighet till videomöte med patient. Vi bemannar chatten varje dag med både sjuksköterska och läkare, dessutom har vi här möjlighet att konsultera våra övriga professioner som vi har på vårdcentralen och rehab. En stor del av kommunikationen med patienter sker också via chatten. 

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som underläkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål är därför en del av det löpande arbetet.

I nuvarande system har vi en datumindelning för våra patienter och du kommer, tillsammans med ett team bestående av läkarkollega, sekreterare och sjuksköterska, vara delaktig i arbetet med en patientgrupp.

Vi tycker att utbildning och fortbildning är viktigt, hos oss erbjuder vi schemalagd handledning men också en kultur där det är ok att vara ny och ställa frågor.

Din vardag hos oss kan dels bestå av planerad mottagning i Henån eller Ellös, hembesök på Gullholmen eller Käringön eller något helt annat. Låter det intressant så vill vi att du hör av dig till oss!

Kvalifikationer

Du har läkarexamen och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Antingen så har du legitimation eller så är du före AT/BT. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Övrig information

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader. Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Heltid/Deltid

Anställning t.o.m.: 2022-05-31

Sysselsättningsgrad: 80-100

Lön: Månadslön

Tillträde: 2021-11-15

Kontaktperson Capio

Johan Ellegård, verksamhetschef, Tel:johan.ellegard@capio.se

Sanna Bialek, bitr. verksamhetschef, Tel:0722-00 54 46

Halfdan Hilmarsson, medicinskt ansvarig, Tel:halfdan.hilmarsson@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Novakliniken Tomelilla
2021-12-12
Stockholms län
Capio Vårdcentral Badhotellet
2021-11-30
Stockholms län
Capio Vårdcentral Rågsved
2021-11-12
Stockholms län
Capio Bemanning
2021-11-12
Stockholms län
Capio Vårdcentral Årsta
2021-11-08
Stockholms län
Capio Palliativ vård
2021-11-07
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-11-01
Stockholms län
Capio Vårdcentral Väsby
2021-10-31
Örebro län
Capio Vårdcentral Haga
2021-10-29
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-10-28