Underläkare sökes till Capios palliativa segment i Norrort

Sista ansökningsdag: 2020-03-01   

Publicerades: 2020-01-30

Beskrivning av tjänst

Capio SPSV/ASiH söker dig som är underläkare med ett brinnande intresse för palliativ vård. Som underläkare hos oss får du ett stort ansvar och du utvecklas ständigt tillsammans arbetskamraterna i ditt team. Vi är flexibla, erbjuder goda arbetsvillkor, kompetensutveckling och ett trevligt arbetsklimat. Körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSBESKRIVNING
Sedvanliga arbetsuppgifter som underläkare i kontexten specialiserad palliativ slutenvård/avancerad hemsjukvård. Vårt team består av läkare, arbetsterapeut, sjukgymnast, dietist, kurator samt sjuksköterskor. Vårt mål är att samverka med patienten, lindra de symtom som patienten besväras av för att nå högsta möjliga livskvalitet samt att patienten och närstående ska känna sig trygga och delaktiga. Vården av patienten fokuserar på att tillgodose fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov. Vårt uppdrag består av palliativ vård samt avancerad medicinsk vård. Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Som underläkare kommer du att har din arbetsplats i norra/nordvästra Stockholm.

ASiH står för Avancerad sjukvård i hemmet och SPSV för Specialiserad palliativ slutenvård. Det är en vårdform som gör det möjligt att erhålla medicinskt kvalificerad vård i det egna hemmet istället för att vara inlagd på sjukhus. Om hemsituationen inte är hållbar erbjuder vi plats på vår palliativa avdelning i Vallentuna eller Sollentuna.


ANSTÄLLNINGSFORM
- Heltid (vik UL)
- Dagtjänstgöring vardagar samt primärjour
- Tillträde enl. öv. men gärna så fort som möjligt.

VI ERBJUDER
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Individuell lönesättning
- Friskvårdsbidrag
- Personlig kompetensutveckling

KVALIFIKATIONER
- Du är leg. läkare
- Erfarenhet av palliativ vård samt avancerad medicinsk vård är meriterande, t.ex. i form av specialkurser eller arbete
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- Körkort

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Lön: Fast månadslön

Tillträde: Mars eller enl. öv.

Kontaktperson Capio

Linda Martinson, Tel:070-1608381

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Leg läkare, möjlighet till ST-tjänst - Capio Vårdcentral Rågsved
Capio Vårdcentral Rågsved
2020-02-27
Underläkare
Capio Vårdcentral Åkermyntan
2020-02-21