Underläkare till Onkologsektionen på Capio S:t Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2019-05-05   

Publicerades: 2019-04-11

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Från den 1 maj 2019 kan vi erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

På onkologsektionen Capio St Göran arbetar vi med patienter inom bröst, prostata och colorektal cancer. Vi ansvarar för hela vårdkedjan i nära samarbete med kirurger och urologer. Vi har både adjuvanta och palliativa patienter.

Arbetsuppgifter

Vi söker en underläkare till onkologsektionen, du ska vara intresserad av onkologi och tycka om teamarbete. Du kommer att ha växlande arbetsuppgifter framför allt på mottagning och på dagvård, alltid med stöd av kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig med läkarexamen eller som är legitimerad läkare. Det är ett plus om du har erfarenhet av Cosmic, men inget krav. Som person är du noggrann, ansvarsfull och inte rädd för att fråga när situationen kräver. Du har lätt för att samarbete och sätter patientens behov i centrum.

Villkor

Anställningen är ett vikariat  i första hand maj/juni tom augusti 2019.

Vi gör urval och intervjuar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Heltid

Anställning t.o.m.: 2019-08-31

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Maj/juni 2019

Kontaktperson Capio

Erika Isaksson-Friman, Tel:08-58701849

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Legitimerad läkare
Capio Husläkarna Kungsbacka
2019-06-01
Vårdcentral för hemlösa söker underläkare för sommarvikariat 2019
Capio Psykiatri
2019-05-24
Legitimerad läkare med möjlighet till ST längre fram Capio VC Axess
Capio Vårdcentral Axess
2019-05-16
Legitimerad läkare/ ST-läkare
Capio Citykliniken Halmstad
2019-04-28