Underläkare, vikariat

Sista ansökningsdag: 2020-09-26   

Publicerades: 2020-08-26

Beskrivning av tjänst

Brinner du också för att utveckla sjukvården och vill bli vår nya kollega?

Våra två underläkare går under hösten vidare i sina karriärer och vi söker därför nya kollegor som vi får skämma bort med handledning och kompetensutveckling i skärgårdsmiljö!

Vi på Capio Vårdcentral Orust söker nu underläkare för arbete på våra verksamheter på Orust. Vi kan erbjuda dig en stimulerande och utvecklande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter (dessutom med badrocksavstånd till havet). Vi är ensam aktör på Orust och har en stor bredd i uppdraget, hos oss får du möjligheten att utvecklas och vara läkare på riktigt!

Vilka är vi?

Capio Vårdcentral Orust är en del av Capio Närsjukvård och bedriver primärvård på uppdrag av Västra Götalandsregionen. Vårdcentralen är modern, alldeles nybyggd och belägen i Henån. Vi har också en filial i Ellös samt hela vår vackra ö som arbetsplats. Idag är ca 8 800 personer listade hos oss och vi som arbetar här är ett gäng på 35 personer.

Vill du vara med och möta framtidens primärvård tillsammans med oss?

I april startade vi upp vår digitala portal Flow med chattfunktion, video och möjligheten för vårdpersonal att initiera kontakt med patienten digitalt.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som underläkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål är därför en del av det löpande arbetet.

I nuvarande system har vi en datumindelning för våra patienter och du kommer, tillsammans med ett team bestående av läkarkollega, sekreterare och sjuksköterska, vara delaktig i arbetet med en patientgrupp.

Vi tycker att utbildning och fortbildning är viktigt, hos oss erbjuder vi schemalagd handledning men också en kultur där det är ok att vara ny och ställa frågor.

Din vardag hos oss kan dels bestå av planerad mottagning i Henån eller Ellös, hembesök på Gullholmen eller Käringön eller något helt annat. Låter det intressant så vill vi att du hör av dig till oss!

Kvalifikationer

Du har läkarexamen och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Övrig information

Tjänsten är en visstidsanställning under perioden 201015-210831

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 80-100

Lön: Månadslön

Tillträde: 201015

Kontaktperson Capio

Johan Ellegård, Tel:johan.ellegard@capio.se

Sanna Bialek, Tel:0722-00 54 46

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.