Undersköterska

Sista ansökningsdag: 2020-07-16   

Publicerades: 2020-06-16

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Skogås ligger söder om Stockholm i Huddinge Kommun. Vi är en välfungerande enhet med ett 30-tal medarbetare som tillsammans tar hand om våra ca 13 200 listade patienter. Här finns goda buss- och pendeltågförbindelser vilket gör att det är lätt att ta sig till och från mottagningen.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning av tjänst

Skogås vårdcentral driver sedvanlig husläkar- och distriktssköterskemottagning med specialistmottagningar för astma/kol, diabetes och hypertoni. Vi har ett psykosocialt team, ett eget laboratorium samt driver även BVC och Hemsjukvård.

Vi arbetar med förbättringsarbeten i ett led att skapa effektivare rutiner, mer patientfokuserad och lättillgänglig vård samt god arbetsmiljö.  

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Vi söker nu en undersköterskor till  vårt hemsjukvårdsteam. Du kommer att arbeta både självständigt och i team med övriga personalkategorier kring patienten. Arbetet är varierande och innebär ett stort eget ansvar. Du kommer att arbeta med både planerade och oplanerade patientbesök. Arbetet består i huvudsak av olika delegerade uppgifter såsom exempelvis provtagning, injektioner, insulingivning, omläggning etc.

 

 Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral och/eller hemsjukvård. Körkort är ett krav då många hembesök utförs med tjänstebil.

Du är trygg i din yrkesroll och har förmågan att arbeta självständigt. Du är bra på att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Som person är du engagerad, empatisk och lyhörd för patienternas behov.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Nicme Ilia, Tel:070-8134208

Nikki Nikravesh, Tel:070-7782927

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Undersköterska Natt
Capio Geriatrik
2020-07-30
Undersköterska
Capio Geriatrik
2020-07-15