Undersköterska 75% till Kirurgmottagningen

Sista ansökningsdag: 2021-04-25   

Publicerades: 2021-03-31

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Arbetsuppgifter

På kirurgmottagningen arbetar vi i team med undersköterska, sjuksköterska, kontaktsjuksköterska, stomisjuksköterska och läkare. 

Vi har egna mottagningar, telefonrådgivning, assisterar vid olika undersökningar och mindre operationer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du har minst fem års erfarenhet efter avslutad utbildning av omvårdnadsarbete på vårdavdelning, förmodligen på sjukhus. Det är meriterande om du har erfarenhet av akutsjukvård och gärna av kirurgi. 

Du har ett stort engagemang och en god samarbetsförmåga med olika yrkesgrupper. Du är även van vid att ta ansvar för patienter, anhöriga och verksamheten.

Ansökan
I ditt personliga brev som du bifogar din ansökan vill vi gärna att du formulerar följande:

1. Dina styrkor

2. Varför du vill jobba hos oss

3. Vad du vill bidra med hos oss

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 75%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Pia Borgudd, Tel:08-58701356

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Novakliniken Gärsnäs
2021-06-30
Skåne län
Capio Citykliniken Malmö Singelgatan
2021-06-20
Stockholms län
Capio Artro Clinic AB
2021-05-31
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-05-17
Stockholms län
Ortopedkliniken
2021-05-06
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-05-02
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-05-02
Stockholms län
Medicinkliniken
2021-04-30
Skåne län
Capio Novakliniken Tomelilla
2021-04-30
Gävleborgs län
Capio Hälsocentral Gävle
2021-04-29
Stockholms län
Capio Palliativ vård
2021-04-25