Undersköterska för sommarvikariat på Nynäshamns Geriatrik

Sista ansökningsdag: 2020-03-31   

Publicerades: 2020-02-11

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Är du intresserad av att arbeta med geriatrisk specialistvård i sommar? Vi söker en undersköterska för timanställning till vårt stabila geriatriska team på Capio Geriatrik i Nynäshamn.

Capio Geriatrik Nynäshamn är en akutgeriatrisk slutenvårdsavdelning med 22 vårdplatser. Vi arbetar i multiprofessionellt geriatriskt team där undersköterska, sjuksköterska, läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut och kurator ingår. Det finns även tillgång till dietist och logoped. Vi tar emot patienter från hela Stockholms län men primärt från Nynäshamnsområdet. Hos oss vårdas patienter med t.ex. infektioner, hjärt- och kärlsjukdom, KOL, diabetes samt patienter i behov av rehabilitering efter stroke eller ortopediskt trauma. Vi har direktintag dygnet runt från akutsjukhus, ambulans, vårdcentral,  hemsjukvård och ASIH.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska deltar du aktivt i det geriatriska teamet kring planering och utförande av patientens vård. Du arbetar närmast patienten och är den som främst är ansvarig för den basala omvårdnaden. Andra arbetsuppgifter som ingår är kontroll av vitalparametrar, viss provtagning och såromläggning samt dokumentation i journalsystemet TakeCare.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som tar ansvar för ditt arbete, har en positiv grundinställning och ett gott bemötande mot både patienter och kollegor. Du bidrar till ett gott arbetsklimat och en god stämning i arbetsgruppen. Du kan hantera pressade situationer och rycker in där det behövs.

 

  • Utbildad undersköterska. Helst med erfarenhet av arbete på sjukhus.
  • Sjuksköterskestuderande som har avslutat termin 4.
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

 

Anställningsform

  • Timanställning, sommarvikarie.
  • Hel- eller deltid.
  • Tillträde 1 juni 2020 eller efter överenskommelse.Anställningsvillkor

Anställningsform: Säsongsanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 50% -100%

Lön: Timlön

Tillträde: 2020-06-01

Kontaktperson Capio

Mikaela Björnhård Rydén, Tel:08-12066531

Karina Lythell, Tel:070-4843656

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Undersköterska lab/mottagning i sommar
Capio Novakliniken Tomelilla
2020-05-31
Undersköterska för sommarvikariat/timanställning
Capio Geriatrik
2020-05-01
Undersköterska till ASIH (Avancverad sjukvård i hemmet) sommarvikariat
ASIH
2020-05-01
Sommarvikariat Undersköterska
Capio Rehab Saltsjöbaden
2020-03-20
Undersköterska till avdelning 62
Capio Geriatrik
2020-03-20
Undersköterska
Capio Vårdcentral Vårberg
2020-03-06
Undersköterska
Capio Vårdcentral Hovshaga
2020-02-29