Undersköterska för sommarvikariat/timanställning

Sista ansökningsdag: 2020-05-01   

Publicerades: 2020-02-03

Om oss

På Capio Geriatrik Nacka AB bedriver vi vård inom tre olika verksamheter, ASIH, sluten palliativ vård samt geriatrisk sluten- och öppenvård.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

På Capio Geriatrik Nacka AB bedriver vi vård inom tre olika verksamheter. Capio ASIH Nacka bedriver avancerad sjukvård i hemmet. Capio Palliativ vård Nacka ger lindrande vård till patienter med sjukdomar som ej är botbara. De fyra geriatriska avdelningarna vårdar äldre patienter för bland annat infektioner, hjärt-kärlsjukdom, KOL, diabetes stroke och ortopediska besvär.
Capio Geriatrik Nacka är beläget på Nacka sjukhus och vi bedriver vård på uppdrag av Stockholms läns landsting. Vi är en del av Europas ledande privata vårdkoncerner Capio AB.

Arbetsuppgifter

Vi tror att du, liksom vi, brinner för att leverera en hög vårdkvalitet till våra patienter. Vi vill att du är noggrann, flexibel och har lätt för att samarbeta och inte är rädd för att fatta egna beslut. Självklart tycker du att det är viktigt att arbeta med och utveckla patientsäkerhet och arbetsmiljö. Hos oss finns små vårdavdelningar, ett vårdnära ledarskap och vi kan erbjuda en introduktion anpassad efter dina behov.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska (eller som är klar med termin 3 på sjuksköterskeprogrammet alt termin 5 på läkarprogrammet eller har utlänsk vårdutbildning)

Vi använder journalsystemet Takecare

Kvalifikationer

Undersköterska

Villkor

Sommarvikariat med möjlighet till fast anställningAnställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: Enl överenskommelse

Lön: Timlön

Tillträde: Enl. Överenskommelse

Kontaktperson Capio

Johanna Jinneby, Tel:08-718 60 17

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Undersköterska lab/mottagning i sommar
Capio Novakliniken Tomelilla
2020-05-31
Undersköterska till ASIH (Avancverad sjukvård i hemmet) sommarvikariat
ASIH
2020-05-01
Undersköterska för sommarvikariat på Nynäshamns Geriatrik
Capio Geriatrik
2020-03-31
Sommarvikariat Undersköterska
Capio Rehab Saltsjöbaden
2020-03-20
Undersköterska till avdelning 62
Capio Geriatrik
2020-03-20
Undersköterska
Capio Vårdcentral Vårberg
2020-03-06
Undersköterska
Capio Vårdcentral Hovshaga
2020-02-29