Undersköterska lab/mottagning i sommar

Sista ansökningsdag: 2020-05-31   

Publicerades: 2019-12-08

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Novakliniken i Tomelilla är en enhet som erbjuder ett brett utbud av tjänster inklusive BVC och Qvinnohälsa. Vi har c:a 5200 listade patienter.

Vi ser fram emot en ny arbetskamrat!
Välkommen att söka!

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker en undersköterska för sedvanliga undersköterskearbetsuppgifter. Du kommer att alternera mellan mottagningsarbete och lab. Rollen som undersköterska är varierande och du kommer att arbeta med både planerade och oplanerade besök med patienter i alla åldrar. Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vi är en lärande organisation som arbetar utifrån tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet från provtagning och gärna primärvård. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, både med patienter och med kollegor, samt ett professionellt förhållningssätt. Att vara lösningsfokuserad och att alltid arbeta för att ge ett gott bemötande är en självklarhet för dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: Hel/Deltid

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Elenor Nilsson, Tel:073-4449741

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Undersköterska till ASIH (Avancverad sjukvård i hemmet) sommarvikariat
ASIH
2020-05-01
Vårdavdelning för hemlösa söker undersköterskor för vikariat i sommar
Capio Psykiatri
2020-04-30
Undersköterska
Capio Vårdcentral Hovshaga
2020-04-20
Undersköterska till Capio vårdcentral Haga i Örebro
Capio Vårdcentral Haga
2020-04-19
Bemanningsassistent till Hjärtkliniken S:t Görans sjukhus
Hjärtkliniken
2020-04-10
Undersköterska för sommarvikariat på Nynäshamns Geriatrik
Capio Geriatrik
2020-03-31